Supply Planner

Ilmoittaja Abena Finland Oy

Sijainti Espoo

Haku päättyy 26.7.2021

Lisätietoja Anne Kalme

S-posti anne.kalme@abena.fi

Abena Finland on osa Abena Group -konsernia, joka on maailmanlaajuinen, tanskalaisomisteinen terveydenhuollon ratkaisujen, sekä muiden alaa sivuavien tuotteiden valmistaja ja tukkumyyjä.
Meillä on yli 1850 työntekijää ympäri maailman, joista 20 työskentelee Suomessa, Espoossa. Tuotevalikoimaamme kuuluvat erilaiset terveydenhuollon tuotteet, kuten kasvomaskit, suojakäsineet ja -essut, sekä laaja valikoima muita tuotteita, kuten foodservice- ja siivoustuotteita. Katso lisätietoja yrityksestämme: www.abena.fi

Liiketoimintamme on vahvassa kasvussa. Nyt etsimme rennon vauhdikkaaseen joukkomme numerotarkkaa tiimipelaajaa

SUPPLY PLANNER tehtävään.

Päätehtävänäsi vastaat itsenäisesti oman vastuualueesi tuotteiden saatavuudesta, hallinnoit niiden varastomääriä ja teet ostotilauksia/kotiinkutsuja saatavuuden
varmistamiseksi. Käsittelet oman alueesi ostolaskut ja varmistat näin osaltasi varaston arvon oikeellisuuden.
Tilaat tuotteet niin koti- kuin ulkomaisilta toimittajilta, joten tehtävässä auttaa, jos tullauskäytännöt sekä intrastat raportointi ovat sinulle tuttuja.

Olet myös kontaktihenkilö varastoomme ja selvität mahdolliset häiriöt positiivisella otteella yhdessä varaston kanssa. Sama positiivinen työskentelytapasi
tarttuu muihinkin ja saat periksi antamattomalla otteellasi kiireenkin keskellä hommat hoidettua.

Toivomme sinulla olevan jo jonkin verran kokemusta ostologistiikasta. Koulutuksesi on esim tradenomi tai logistiikkainsinööri.
Meillä on käytössä mm Expak, Business Central, joten näiden tuntemus helpottaa vauhtiin pääsyssä. Toimisto-ohjelmista etenkin excel on myös kovassa käytössä. Työkielemme on suomi, mutta tarvitset myös englantia ulkopuolisten kontaktien kanssa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän loistavien tuotteiden parissa kansainvälisessä kasvuyrityksessä. Emme itsekään ole hassumpia, joten saat myös kivat työkaverit, joilta saat tarvittaessa apuja.

Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen

Raportoit tehtävässäsi osto- ja tuotehallintajohtajalle, Annelle.

Jos tehtävä kiinnostaa ja haluat tietää vielä lisää, soita minulle niin jutellaan: Anne Kalme p 040 590 3987. Parhaiten minut tavoittaa aamupäivisin 9-11 välillä.
Hae tehtävään viimeistään 26.7.2021, mutta toimi pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa.

Voit lähettää hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen: anne.kalme@abena.fi

Avoimet työpaikat