Supply Planner (ostaja)

Ilmoittaja Mediq Suomi Oy

Sijainti Espoo

Haku päättyy 22.11.2021

Lisätietoja Tuija Jalanko

S-posti tuija.jalanko@mediq.com

Mediq on kansainvälinen terveydenhuollon tarvikkeiden ja laitteiden sekä niihin liittyvien palveluiden tarjoaja ja markkinajohtaja Pohjois-Euroopassa. Yhtiö toimii 13 maassa ja sen liikevaihto on 1 mrd. euroa. Visiomme on olla terveydenhuollon valittu kumppani, kun parannetaan hoitotuloksia ja kehitetään kohtuuhintaista hoitoa ihmisille. Haluamme kasvaa ja vaikuttaa terveydenhoidon kehittämiseen ja tarjota asiakkaillemme kestäviä ratkaisuja vastaamaan myös tulevaisuuden tarpeisiin. Teemme työtä koko sydämellämme.

Tutustu meihin tarkemmin: www.mediq.fi

Me Mediq Suomi Oy:ssä palvelemme suomalaisia terveydenhuollon ja laboratorioalan ammattilaisia. Olemme Suomen johtava terveydenhuollon ja laboratorioiden laitteiden ja tarvikkeiden toimittaja.
Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä kansainvälisessä, kasvavassa ja osaavassa yrityksessä.

Haemme vahvistusta osto-osastollemme määräaikaiseen työsuhteeseen

Supply Planner (ostaja)

Supply Plannerin rooli on avainasemassa toimitusvarmuuden ja asiakastyytyväisyyden takaamisessa sekä tehokkaan varastonhallinnan varmistamisessa. Supply Plannerin tehtävät sisältävät mm. aktiivista yhteystyötä sisäisten sidosryhmien ja kansainvälisten toimittajien kanssa, ostotilausten tekoa, ostoparametrien aktiivista ylläpitoa, osto- ja rahtilaskujen käsittelyä, uusien tuotteiden perustamisia ja saapuvien lähetysten seurantaa.

Hakemallamme henkilöllä on jo aiempaa kokemusta ostotoiminnasta ja kansainvälisessä ympäristössä toimimisesta.
Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää lisäksi:
• hyviä IT-taitoja (Microsoft Office -ohjelmat, erityisesti Excel, muu IT-osaaminen katsotaan eduksi)
• yhteistyökykyä ja joustavuutta
• asiakaslähtöistä ajattelutapaa
• hyviä kommunikointitaitoja
• oma-aloitteisuutta
• ripeää työskentelyotetta
• sinnikkyyttä
• kykyä itsenäiseen työskentelytapaan
• sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Aikaisempi kokemus terveydenhuollon alalta katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän kansainvälisessä ja osaavassa yrityksessä. Tukenasi sinulla on yrityksen vahvat ammattilaiset mm. oston, myynnin, asiakaspalvelun ja logistiikan organisaatioissa. Toimipisteesi sijaitsee Espoon Niittykummussa metroaseman läheisyydessä, missä meillä on viihtyisät työtilat.

Tehtävä on määräaikainen 31.12.2022 saakka.

Lisätietoja tehtävästä antaa Supply Chain Manager Tuija Jalanko, puh. 050 4128896, ma 8.11. klo 15-16 ja pe 12.11. 9.30-10.30.

Jos tunnistat itsesi kuvauksesta lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian – kuitenkin viimeistään maanantaina 22.11. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimi nopeasti!

Lue lisää

Avoimet työpaikat