Palvelukoordinaattori

Ilmoittaja Berner Oy

Sijainti Vantaa, Pirkkala

Haku päättyy 19.3.2024

Lisätietoja Jorma Vuolle

S-posti jorma.vuolle@berner.fi

Haemme palvelukoordinaattoria Berner Medicalin apuvälinehuoltoon vahvistamaan tiimimme toimintaa Pirkkalaan tai Vantaalle.

Ymmärrätkö laadukkaan palvelukokemuksen merkityksen ja haluat olla mukana toteuttamassa ja kehittämässä sitä? Pidätkö eteesi tulevien haasteiden ratkaisemisesta itsenäisesti sekä yhdessä tiimin kanssa? Jos vastasit kyllä, lähetä ihmeessä hakemuksesi meille.

Palvelukoordinaattorin monipuolisessa tehtävässä työskentelet osana tiimiä, jossa palvellaan yksityisiä- ja julkisia terveydenhuollon organisaatioita valtakunnallisesti. Tiimillä on tärkeä rooli osana huoltoliiketoimintamme palveluketjua, sillä tavoitteenamme on toimittaa asiakkaillemme asiakaskokemuksessa paras apuvälinehuoltopalvelu. Tässä tehtävässä näet Bernerin palveluiden merkityksen ja toteutumisen konkreettisesti, sillä olet tekemisissä päivittäin huollon, logistiikan, asiakaspalvelun, myynnin sekä ostotoiminnan kanssa.

Palvelukoordinaattorin tehtäviin kuuluu muun muassa:

  • Tilausten ja pyyntöjen vastaanotto ja kirjaus
  • Huoltoaikojen sopiminen asiakkaiden tarpeiden mukaan.
  • Työskentely erilaisten sidosryhmien, kuten huoltotiimin, oston ja logistiikan kanssa.
  • Vuokralaitteiden toimitukset sekä saatavuuden varmistaminen
  • Toimitusketjun kehittäminen ja asiakaskokemuksen parantaminen.
  • Asiakasrajapinnassa työskentely.

Mitä ja ketä haemme? Toivomme sinulta motivoitunutta ja aikaansaavaa asennetta sekä aiempaa kokemusta esimerkiksi puhelimitse tehdystä asiakaspalvelusta. Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä ratkaista asiakkaiden haasteita sekä luoda kestäviä yhteistyösuhteita. Asiakaspalveluhenkisyys sekä erinomaiset vuorovaikutustaidot ovat tässä tehtävässä avainasemassa. Tekninen osaaminen ja tiedonkäsittelytaidot katsotaan eduksesi. Koulutuksesi voi olla esimerkiksi kaupalliselta- tai tekniseltä alalta.

Meille on myös tärkeää, että jokainen berneriläinen viihtyy työssään. Emme etsi vain osaavaa henkilöä. Etsimme myös työyhteisöömme sopivaa, rennolla mutta ahkeralla työotteella työskentelevää henkilöä. Sovit Bernerin osaavaan joukkoon erinomaisesti, mikäli sinulta löytyy ahkeran työotteen lisäksi huumorintajua, tiimityöskentelytaidot sekä omaat kehittämismyönteisen työotteen.

Miksi Berner? 

Huolehdimme työntekijöistämme laajoilla työterveyspalveluilla sekä tukemalla liikunta- ja kulttuuriharrastuksia. Ensimmäisen puolen vuoden jälkeen palveluihin kuuluvat myös erikoislääkärit ja hammashoito.
Vastuullisilla toimintatavoilla on Bernerillä pitkät perinteet ja vastuullisuus kiteytyy vahvasti myös kaiken tekemisemme ytimeen eli huomisen puolustamiseen – toimimme niin, että meillä kaikilla on vielä 100 vuodenkin päästä hyvä olla ja elää.

Arvomme työ, rehellisyys ja ihminen näkyvät aidosti arjessamme. Työhyvinvointitutkimuksessa jopa 97 % työntekijöistämme koki, että pystyvät toimimaan tehtävässään yrityksemme arvojen mukaisesti.
Bernerillä viihdytään pitkään – vakituisten työsuhteiden pituus on meillä keskimäärin lähes 10 vuotta!

Lisätiedot ja hakeminen

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Lisätietoja tehtävästä antaa lähiesihenkilö, Jorma Vuolle. Jorman tavoittaa numerosta 040 708 4323 tai sähköpostitse jorma.vuolle@berner.fi.

Olisitko sinä seuraava vahvistus tiimiimme? Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi Duunitorin hakemukset-palvelun kautta 19.3. mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Kerrothan meille hakemuksessa avainosaamisesi, ammatilliset onnistumisesi sekä miksi juuri sinä olisit sopiva tähän tehtävään. Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.

Berner Oy on vuonna 1883 perustettu kasvava ja kansainvälistyvä suomalainen neljän liiketoiminta-alueen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset tuotteet ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Pääkonttorimme, tutkimus- ja kehitysyksikkömme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa, tytäryhtiömme Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Baltiassa. Konsernimme liikevaihto vuonna 2021 oli 417,7 miljoonaa euroa ja meillä työskentelee 785 henkilöä. Vastuullisilla toimintatavoilla on Bernerillä pitkät perinteet ja vastuullisuus kiteytyy vahvasti myös kaiken tekemisemme ytimeen eli huomisen puolustamiseen – toimimme niin, että meillä kaikilla on vielä 100 vuodenkin päästä hyvä olla ja elää #huomisenpuolustaja. Lisätietoja: berner.fi  .

Lue lisää

Avoimet työpaikat