Ortopedingengör/Apuvälineteknikko

Ilmoittaja Respecta Oy

Sijainti Vaasa

Haku päättyy 22.3.2024

Lisätietoja Toni Reunanen

S-posti toni.reunanen@respecta.fi

Vi söker en Ortopedingengör till vår klinik i Vasa, vars huvuduppgift är att arbeta med protetik och/eller tillverkning av ortoser, samt eventuellt även skor och stödinlägg. Dina arbetsuppgifter formar sig och blir tydligare i enlighet med kundbehov och dina egna intressen. Du ansvarar självständigt för hela kundserviceprocessen, från bedömning av behov till planering av tillverkning och kontroll av produkten. I ditt arbete använder du moderna mät- och produktionsmetoder.

Vi erbjuder dig en intressant och målinriktad arbetsuppgift inom individuella och färdiga hjälpmedel på Finlands största och mest mångsidiga organisation inom hjälpmedelstjänster inom hälso- och sjukvårdsteknik. Vår kvalitativa introduktionsprogram säkerställer din framgång i uppdraget och ger mening åt ditt arbete. Vår organisation erbjuder även sina anställda förmånliga anställningsförmåner, inklusive omfattande företagshälsovård och förmåner för rekreation/ motion.

Vi söker dig som har utbildning som Ortopedingengör, gärna erfarenhet av protetik eller tillverkning av ortoser, samt entusiasm att tillämpa dina kunskaper i praktiken. Vi vill att du har en kundorienterad inställning och är självgående, lösningsfokuserad samt har en systematisk arbetsmetod. Arbetsuppgifterna kräver körkort. Kunskaper i finska, både muntligt och skriftligt, är nödvändiga och kunskaper i svenska ses som en fördel.

Tjänsten är fast anställning, och vi hoppas att du kan påbörja arbetet så snart som möjligt.

Är du intresserad?

Om du är entusiastisk, berätta det för oss och ansök om tjänsten senast den 22 mars 2024 via e-post till rekry@respecta.fi. Bifoga ditt CV och ett personligt brev. Skicka in din ansökan så snart som möjligt, eftersom vi går igenom ansökningarna och påbörjar intervjuer redan under ansökningstiden.

Lue lisää

Avoimet työpaikat