Operatiivisen oston ja logistiikan ammattilainen – terveydenhuollon laitteet

Ilmoittaja OneMed Oy

Sijainti Helsinki

Haku päättyy 22.9.2022

Lisätietoja Leena Kallio

S-posti leena.kallio@onemed.com

Liiketoimintamme kasvaessa etsimme organisaatioomme oston ja logistiikan operatiivista ammattilaista laitebisnekseemme liittyen. Tehtävään valittu vastaa itsenäisesti asiakassopimusten mukaisesti varastoitavien tuotteiden ostamisesta ja toimittamisesta sekä samalla toteuttaa myynnin erilaisia toimeksiantoja. Projektien osalta koordinaattori huolehtii projektin toimittamisesta ja laskuttamisesta tiiviissä yhteistyössä myynnin ja huollon kanssa. Lisäksi tehtäviin kuuluu ostoparametrien itsenäistä ylläpitämistä järjestelmissä sekä reklamaatioihin liittyvää koordinointia.

Toivomme, että sinulla on osaamista erityisesti operatiiviseen ostoon ja logistiikkaan liittyvien tehtävien hoitamisesta. Työtehtävä edellyttää ongelman ratkaisukykyä, vahvoja Excel-taitoja sekä kykyä oppia teknisiä järjestelmiä ja palveluhenkistä joustavuutta. Hyvä suomen ja englannin kielen osaaminen ovat tehtävässä välttämättömiä.

Etsimämme henkilö on positiivinen tiimipelaaja, joka nauttii haastavien tilanteiden ratkaisemisesta asiakkaiden tyytyväisyyden varmistamiseksi. Järjestelmällinen, avoin työtapa ja vankkumaton asiakaslähtöisyys niin ulkoisille kuin sisäisille asiakkaille takaavat menestymisen tehtävässä.

Tarjoamme kaiken tarvittavan tuen tehtävässä alkuun pääsemiseksi sekä hyvän ja eteenpäin katsovan työnantajan edut. Olet tervetullut joukkoomme!

Lisätiedot: Supply Planning & Inbound Team Leader Leena Kallio, puh 0458866176 keskiviikkona 14.9. klo 9-11 ja maanantaina 19.9. klo 13-16.

Lähetä hakemuksesi, CV + palkkatoive osoitteella recruitment@onemed.com viimeistään 22.9. Laita otsikoksi Oston ja logistiikan ammattilainen.

Avoimet työpaikat