Myyntisihteeri

Ilmoittaja Camp Scandinavia Oy

Sijainti Helsinki

Haku päättyy 22.4.2022

Lisätietoja Piia Parikka

S-posti piia.parikka@camp.fi

Camp Scandinavia hakee kasvavaan joukkoonsa Helsinkiin ammattilaista asiakaspalveluun ja myynnin tukitoimintoihin. Palvelet asiakkaitamme monipuolisesti myynnillisellä työotteella, otat vastaan tilauksia ja huolehdit yhteistyössä Ruotsissa sijaitsevan markkinointiosastomme kanssa nettisivujemme, tuotteisiin liittyvien materiaalin ja kampanjoiden sisältöjen käännöksistä ja tuet myyntiedustajiamme tapahtumien valmisteluissa. Autat tiimiämme erilaisissa eteen tulevissa haasteissa. Teet tiivistä yhteistyötä kaikkien kolmen liiketoimintayksikkömme – Camp Scandinavian, Camp Clinicin ja Camp Mobilityn – kanssa.

Tehtävä edellyttää kaupallista tutkintoa, sujuvaa ruotsin ja englannin kielitaitoa, ymmärrystä nettisivujen toiminnasta ja kiinnostusta /kokemusta asiakaspalvelusta ja myynnin tukitoiminnoista.
Työssä menestyminen edellyttää itsenäistä otetta ja kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin. Tietokone on ystäväsi ja osaat käyttää sujuvasti Office-ohjelmia kuten Excel, Word, Teams yms. Kokemus monikanavaisesta markkinoinnista ja terveydenhuollon toimintaympäristön ymmärtämisestä ovat eduksi. Kommunikoit luontevasti suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.
Tehtävä on määräaikainen vanhempainvapaan sijaisuus 30.9.2023 asti.

Lue lisää

Avoimet työpaikat