Myyntikoordinaattori

Ilmoittaja Mediq Suomi Oy

Sijainti Espoo

Haku päättyy 24.1.2022

Lisätietoja Johanna Ahro

S-posti johanna.ahro@mediq.com

Mediq on kansainvälinen terveydenhuollon tarvikkeiden ja laitteiden sekä niihin liittyvien palveluiden tarjoaja ja markkinajohtaja Pohjois-Euroopassa. Yhtiö toimii 13 maassa ja sen liikevaihto on 1 mrd euroa. Visiomme on olla terveydenhuollon valittu kumppani, kun parannetaan hoitotuloksia ja kehitetään kohtuuhintaista hoitoa ihmisille. Haluamme kasvaa ja vaikuttaa terveydenhoidon kehittämiseen monessa maassa. Teemme työtä koko sydämellämme.

Me Mediq Suomi Oy:ssä palvelemme suomalaisia terveydenhuollon ja laboratorioalan ammattilaisia. Olemme Suomen johtava terveydenhuollon ja laboratorioiden laitteiden ja tarvikkeiden toimittaja. Tutustu meihin: www.mediq.fi

Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä kansainvälisessä, kasvavassa ja osaavassa yrityksessä.

Haemme tarjoustiimiimme

MYYNTIKOORDINAATTORIA

määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2022 saakka.

Tarjoustiimin vastuulla on tarjouspyyntö-tarjous-hankintapäätös-sopimus-prosessi ja sen eteneminen sekä ulkoisesti että sisäisesti. Tässä tehtävässä käsittelet tarjouspyyntöjä, laadit tarjouksia sekä hoidat hankintapäätöksiä ja sopimuksia. Vastuullasi on tarjouksiin liittyvät aikataulut ja materiaalit sekä asioiden selvittelyä ja koordinointia. Tehtävässä tulee ottaa itsenäistä vastuuta, mutta samalla tehdä saumatonta yhteistyötä oman tiimin ja muun organisaation, erityisesti myynnin, kanssa.

Sinulla saattaa jo olla kokemusta tarjoustoiminnasta/kilpailutuksista ja työskentelystä myynnin parissa. Olet huolellinen ja tarkka työssäsi ja etsit ratkaisuja yhdessä kollegoidesi kanssa. Tärkeintä on halu ja into työskennellä asiakkaiden kanssa ja ymmärtää heidän tarpeitaan, sekä pitkäjänteisyys ja kyky tehdä tuloksellista aktiivista asiakaspalvelu- ja myyntityötä.

Odotamme sinulta
– asiakaspalvelu- ja myyntihenkisyyttä
– hyviä vuorovaikutustaitoja ja organisointikykyä
– kykyä hoitaa useaa asiaa yhtä aikaa ja työskennellä myös paineen alla
– analyyttistä työskentelyotetta (tarjouspyyntöjen ja sopimusten vaatimusten ymmärtäminen)
– erinomaista suomen kielen ja sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista
– monipuolista IT-osaamista
– soveltuvaa koulutusta

Arvostamme
– aikaisempaa kokemusta tarjoustoiminnasta ja myynnistä
– aikaisempaa kokemusta terveydenhuollon alalta
– kokemusta ERP- toiminnanohjausjärjestelmän käytöstä
– kokemusta julkisen sektorin hankinta- ja tarjousprosessista
– ruotsin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle mielenkiintoista työkokemusta kansainvälisessä ja osaavassa yrityksessä. Tukenasi sinulla on yrityksen vahvat ammattilaiset mm. tarjous- ja asiakaspalvelun, myynnin, oston ja logistiikan organisaatioissa. Toimipisteemme sijaitsee Espoon Niittykummussa metroaseman läheisyydessä, jossa meillä on viihtyisät tilat.

Haluatko tietää lisää tehtävästä?
Lisätietoja tehtävästä antaa tarjouspäällikkö Johanna Ahro, puh. 020 112 1735, to 13.1.2022 klo 16-17 ja ke 19.1.2022 klo 13-14.

Tunnistatko itsesi kuvauksesta?
Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 24.1.2022. Aloitamme hakemusten läpikäynnin jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lue lisää

Avoimet työpaikat