Myyntikoordinaattori

Ilmoittaja Berner Oy

Sijainti Vantaa, Pirkkala

Haku päättyy 31.1.2024

Lisätietoja Pia Yli-Kankahila

S-posti pia.yli-kankahila@berner.fi

Haemme myyntikoordinaattoria Berner Medicalin yksilöllisten ratkaisuiden tiimiin. Ymmärrätkö laadukkaan palvelukokemuksen merkityksen? Oletko myyntihenkinen, tuloshakuinen ja ratkaisukykyinen tyyppi, joka pitää eteen tulevien haasteiden ratkaisemisesta? Mikäli vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö!

Myyntikoordinaattorin pääasiallisena tehtävänä on toimia erityisesti myynti tiimin, mutta myös muun Medicalin henkilöstön tukena – yhteiset onnistumiset ovat yhteisiä voittoja! Myyntikoordinaattori tukee myyntitiimiä tarjousten ja myyntitilausten tekemisellä sekä koekäyttötuotteiden hallinnoinnilla. Tuotepäälliköitä sekä muuta Medicalin henkilöstöä myyntikoordinaattori tukee mm seuraavissa tehtävissä:

 • Tuotteiden avaus ja ylläpito eri järjestelmissä (päämies-, alihankinta- ja oman tuotannon tuotteet)
 • Tuote-Exceleiden koostaminen ja ylläpito (sisäiset ja ulkoiset asiakkaat)
 • Yhteydenpito päämiehiin tarvittavien tuotetietojen osalta
 • Taustamateriaalien tekeminen ja tuotteiden markkinointitekstien ja kuvien vieminen järjestelmiin; mm Proshop jne.
 • Tarjouspyyntöjen näytteiden toimittaminen
 • Mm esitteiden postitukset myyntitiimile
 • Hinnastojen koostaminen ja ylläpito (vieminen/tarkistaminen että tiedot ovat järjestelmissä oikein)
 • Hinnankorotuksiin liittyvät toimenpiteet/päivitykset asiakas/tuotevastaavien ohjeiden mukaisesti
 • Ad hoc hintatiedusteluihin vastaaminen
 • Tuotteiden ja tarvikkeiden tilaukset sekä niiden lähettämiset näyttelyyn
 • Tarvittaessa osallistuminen asiakastilaisuuksiin ja messutapahtumiin
 • Asiakaskoulutuksien järjestely
 • Laskujen tiliöinnit
 • Ymmärtää lääkinnällisten laitteiden käyttökohteet ja myyntiin liittyvät lainsäädännölliset vaatimukset ja suorittaa määritellyt koulutukset dokumentoidusti.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää hyviä tiedonkäsittelytaitoja, myyntiprosessin (mielellään apuvälinemyyntiprosessin) ymmärtämystä sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja. Koska tehtävä on monipuolinen – sinun tulee pystyä työskentelemään itseohjautuvasti ja ratkaisemaan vastaan tulevia haasteita.

Minkälaista henkilö etsimme?

 • Olet myyntihenkinen ja tuloshakuinen – haluat onnistua työssäsi
 • Paineensietokykysi on hyvä – sinulla pysyy useammat langat käsissäsi
 • Sinulla on halu oppia uutta – prosessit kehittyvät ja uudistuvat jatkuvasti, joten olet haluakas kehittämään jatkuvasti myös omaa osaamistasi.
 • Positiivinen työote kuulostaa tavaltasi työskennellä
 • Asiakkaiden kanssa työskenteleminen tuntuu luontevalta – olet avainasemassa laadukkaan palvelukokemuksen tarjoamisessa asiakkaalle, joten tiedät mitä laadukas asiakastyö pitää sisällään.
 • Haasteiden ratkaiseminen – yhdessä onnistutaan, haasteita ei pidä pelätä!

Työn tekemisen paikka on sovittavissa Berner Medicalin toimipisteisiin joko Viinikkalaan tai Pirkkalaan. Noudatamme hybridityöskentelymallia, joten sinun on mahdollisuus työskennellä osa viikosta etänä.

Tarjoamme sinulle loistavan tilaisuuden päästä kehittämään kasvavan ja kansainvälistyvän yrityksemme apuvälineliiketoimintaa, jossa sinun on mahdollisuus kehittää myös omaa osaamistasi. Haluamme sinun onnistuvan työssäsi – tukenasi on tiimin ammattitaitoiset ja aktiviiset kollegat sekä muiden apuvälinemyyntitiimiemme asiantuntijat. Lisäksi saat käyttöösi Bernerin laajat työsuhde-edut.

Miksi töihin Bernerille?

Vahva arvopohja ei näy meillä vain juhlapuheissa vaan konkreettisina tekoina arjessamme. Työhyvinvointitutkimuksessa jopa 97 % työntekijöistämme koki pystyvänsä toimimaan tehtävässään yrityksemme perusarvojen – työ, rehellisyys ja ihminen – mukaisesti. Myös kokemus työn merkityksellisyydestä on meillä poikkeuksellisen korkealla tasolla. Toimimme niin, että meillä kaikilla on vielä 100 vuodenkin päästä hyvä olla ja elää. Liittyisitkö juuri sinä mukaan joukkoihimme huomisen puolustajaksi?

Olemme sitoutuneet yrityksemme monimuotoisuuden lisäämiseen ja tasa-arvon edistämiseen työelämässä. Siksi toivomme, että erilaisista taustoista tulevat hakijat hakevat tätä tehtävää.

Tehtävä on kokoaikainen ja määräaikainen 31.5.2024 asti.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Pia Yli-Kankahila. Pian tavoittaa puhelimitse numerosta +358 41 731 2103 ja sähköpostitse osoitteesta pia.yli-kankahila@berner.fi.

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja CV:si 31.1.2024 mennessä Duunitorin sivujen kautta osoitteessa: https://duunitori.fi/tyopaikat/tyo/berner-myyntikoordinaattori-sdsuu-17730304.

Berner Oy on vuonna 1883 perustettu kasvava ja kansainvälistyvä suomalainen neljän liiketoiminta-alueen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset tuotteet ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Pääkonttorimme, tutkimus- ja kehitysyksikkömme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa, tytäryhtiömme Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Baltiassa. Konsernimme liikevaihto vuonna 2021 oli 417,7 miljoonaa euroa ja meillä työskentelee 800 henkilöä. Vastuullisilla toimintatavoilla on Bernerillä pitkät perinteet ja vastuullisuus kiteytyy vahvasti myös kaiken tekemisemme ytimeen eli huomisen puolustamiseen – toimimme niin, että meillä kaikilla on vielä 100 vuodenkin päästä hyvä olla ja elää #huomisenpuolustaja. Lisätietoja: berner.fi

Lue lisää

Avoimet työpaikat