Myyntikoordinaattori

Ilmoittaja Berner Oy

Sijainti Helsinki

Haku päättyy 3.9.2023

Lisätietoja Tuuli Tikkanen

S-posti tuuli.tikkanen@berner.fi

Haluaisitko työskennellä osana tiimiä, jolla on merkityksellinen rooli lääkinnällisten valmis- ja mittatilaustuotteiden sekä valmisortoosien jälleenmyynnissä? Ymmärrätkö laadukkaan palvelukokemuksen merkityksen ja haluatko olla osana kehittämässä tilaus- ja toimitusketjua paremmaksi? Mikäli tunnistat itsesi näistä, jatka lukemista!

Bernerin MedLabin liiketoimintayksikkö etsii kasvunsa tueksi terveydenhuollon tuotteille MYYNTIKOORDINAATTORIA kompressio- ja ortoosi-tiimiin.

Tehtävänäsi on vastata kompressio- ja ortoosi-tiimin valmis- ja mittatilaustuotteiden tilauksista ja toimituksista. Osana muuta tiimiä pidät huolta tilausten oikeellisuudesta ja toimitusten aikatauluista asiakasta ajatellen. Olet osana tiimiä mukana toiminnan kehittämisessä ja tuot aktiivisesti omia ideoitasi esiin tilaus-/toimitusketjun parantamiseksi. Tehtäviisi kuuluu

– valmis- ja mittatilaustuotteiden tilausten käsittely
– jälleenmyyjien asiakaspalvelu
– reklamaatioiden käsittely
– toimitusten seuranta
– päämiesyhteistyö.

Toivomme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä intoa ja halua kehittää prosesseja. Olet päivittäin tekemisissä asiakkaiden, oman tiimisi sekä muiden sidosryhmien kanssa, joten sinulta vaaditaan positiivista asiakaslähtöistä ajattelutapaa. Into ja halu kehittää tilaus- ja toimitusprosessia vaatii kykyä ajatella laatikon ulkopuolelta ja tarkastella prosesseja kriittisesti.

Lisäksi toivomme sinulta paineensietokykyä, tarkkaa työotetta ja kykyä omaksua tehtävässä vaadittavat järjestelmät. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää jo kokemusta tilaus- ja toimitusprosessista, eduksi on terveydenhuollon alan koulutus.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän, jossa sinulla on mahdollisuus päästä itse vaikuttamaan oman työpäiväsi sisältöön. Sinulla on lisäksi mahdollisuus kehittää omaa työtäsi sekä ideoida ja kehittää koko tiimin toimintaa ja prosesseja – meillä ajatellaan muutosmyönteisesti! Tiimikavereiksesi saat pitkän linjan huippuammattilaisia, joten oman osaamisesi kehittyminen on varmasti taattu. Iloinen, asiantunteva ja ahkera tekemisen meininki siivittää tiimimme arkea, huumorintajua unohtamatta. Teemme töitä joustavasti hybridimallilla, tämän tehtävän työpisteet sijaitsevat Malmilla ja Herttoniemessä. Huolehdimme sinusta laajoilla työterveyspalveluilla sekä tukemalla liikunta- ja kulttuuriharrastuksia. Ensimmäisen puolen vuoden jälkeen etuihin kuuluvat mm. erikoislääkärit ja hammashoito.

Vahva arvopohja ei näy meillä vain juhlapuheissa vaan konkreettisina tekoina arjessamme. Työhyvinvointitutkimuksessa jopa 97% kokee tekevänsä merkityksellistä työtä ja 96% kokee pystyvänsä toimimaan yrityksemme perusarvon – työ, rehellisyys ja ihminen – mukaisesti. Toimimme niin, että meillä kaikilla on vielä 100 vuodenkin päästä hyvä olla ja elää. Liittyisitkö juuri sinä mukaan joukkoihimme huomisen puolustajaksi?

Olemme vastuullisuusohjelmassamme sitoutuneet yrityksemme monimuotoisuuden lisäämiseen ja yhdenvertaisuuden edistämiseen työelämässä. Tule meille sellaisena kuin olet – pidämme huolen siitä, että työyhteisössämme voit olla aito oma itsesi.

Lisätietoja antavat tehtävän esihenkilö myyntipäällikkö Tuuli Tikkanen, p. 044 476 2530, varmimmin ma 21.8. klo 9–10.30 ja ma 28.8. klo 9–10.30 sekä Arespartnersin konsultti Janne Marttinen, p. 0400 426 127, varmimmin pe 25.8. klo 8–9 ja ke 30.8. klo 14–15 tai janne.marttinen@arespartners.fi. Jätä hakemuksesi CV:n ja palkkatoivomuksen kera oheisesta hakulinkistä tai osoitteessa https://tyopaikat.arespartners.fi ke 3.9. 2023 mennessä.

Lue lisää

Avoimet työpaikat