Myyntikoordinaattori

Ilmoittaja Mediq Suomi Oy

Sijainti Espoo

Haku päättyy 7.9.2022

Lisätietoja Tea Appelsin

S-posti tea.appelsin@mediq.com

Mediq on kansainvälinen terveydenhuollon tarvikkeiden ja laitteiden, sekä niihin liittyvien palveluiden tarjoaja ja markkinajohtaja Pohjois-Euroopassa. Yhtiö toimii 14 maassa ja sen liikevaihto on 0,9 miljardia euroa. Visiomme on olla terveydenhuollon valittu kumppani, kun parannetaan hoitotuloksia ja kehitetään kohtuuhintaista hoitoa ihmisille. Haluamme vaikuttaa terveydenhoidon kehittämiseen monessa maassa.

Mediq Suomi Oy:ssä teemme työtä koko sydämellämme palvellen suomalaisia terveydenhuollon ja laboratorioalan ammattilaisia. Olemme Suomen johtava terveydenhuollon sekä laboratorioiden laitteiden ja tarvikkeiden toimittaja. Asiantuntijamme eri erikoisaloilta kouluttavat terveydenhuollon ja laboratorioiden henkilökuntaa tuoden mukanaan uudet menetelmät, edistykselliset ratkaisut sekä laitteet, tarvikkeet ja välineet maailmalta.
Mediq Suomi Oy:ssä toimii yli sata myynnin, asiakaspalvelun, markkinoinnin, oston, logistiikan, taloushallinnon ja teknisen palvelun rautaista ammattilaista.

Haemme Tarjous- ja asiakaspalveluumme myyntikoordinaattoria

Myyntikoordinaattorin tehtävässä tuet sairaala- ja laboratoriotuotteiden myyntiä ja toimit tärkeänä risteyksenä asiakkaan, myynnin ja toimitusketjun eri toimijoiden välillä. Hoidat asiakaskontakteja koko tuotevalikoimamme osalta ja otat vastuuta asiakkaidemme tilauksista ja myynnistä siihen asti, että tuote on asiakkaalla käytössä. Sinulla on kenties jo kokemusta työskentelystä myynnin tukitehtävissä tai myynnissä, mutta ennen kaikkea olet ehdottoman asiakaspalveluhenkinen ja kiinnostunut kokonaisuuksista, eli koko toimitusketjumme toiminnasta. Nyt avoinna oleva tehtävä on määräaikainen 31.8.2023 asti.

Odotamme sinulta
• myynnillistä otetta, sekä halua ja osaamista kohdata asiakas monikanavaisesti – puhelimitse ja erilaisilla digitaalisilla alustoilla – asiakaspalvelumme hoitaa laaja-alaisia ja moninaisia myynnin tuen tehtäviä sekä sisäisiä, että ulkoisia asiakkaitamme palvellen.
• vuorovaikutustaitoja, organisointikykyä ja taitoa johtaa itse omaa työpäivääsi
• ratkaisulähtöistä, analyyttistä ja huolellista työskentelyotetta ja nopeaa reagointikykyä
• kykyä hoitaa useaa asiaa yhtä aikaa ja työskennellä hetkittäin myös paineen alla
• sujuvaa suomenkielen suullista ja kirjallista osaamista
• hyvää englanninkielen taitoa

Lisäksi tarvitset nämä
• IT-sovelluksissa ja päätetyöskentelyssä olet mukavuusalueellasi, omaksut ketterästi järjestelmiä nopeasti digitalisoituvassa toimintaympäristössämme ja tulet sujuvasti toimeen MS Officen perusohjelmistojen kanssa. Sinulla on valmiudet oppia myös toimitusketjussamme tarvittavat järjestelmät (mm. toiminnanohjaus, erilaiset sähköiset tilauskanavat, tikettijärjestelmä)
• sinulla on soveltuva vähintään keskiasteen tutkinto. Koulutustaustasi voi olla kaupalliselta tai terveydenhuollon alalta – alamme erityispiirteiden omaksumiseen annamme riittävästi aikaa, räätälöimme sinulle juuri sinua tukevan perehtymissuunnitelman ja sinulla on päivittäin tukenasi kaikki ammattitaitoiset kollegasi

Nämä luemme eduksesi
• sinulla on jo kokemusta terveydenhuoltoalalta, myynnistä tai alan tuotteet ovat tuttuja
• sinulla on Suomen terveydenhuollon organisaatioiden ja alan toimijoiden tuntemusta
• pystyt kommunikoimaan tarvittaessa myös ruotsiksi

Tarjoamme
• ePassin; käytössäsi on lounasedun lisäksi myös liikunta- ja kulttuuri- ja hyvinvointietu
• hyvät työterveyshuollon palvelut

Työpisteesi sijaitsee nykyaikaisissa ja viihtyisissä työtiloissa Mediq Suomi Oy:n pääkonttorissa Espoon Niittykummussa.
Mediq Suomi Oy:llä on käytössä tällä hetkellä hybridityömalli ja tehtävässä on mahdollisuus tehdä osittain etätyötä. Perehtyminen tehtävään tapahtuu pääosin lähityöskentelynä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiiminvetäjä Tea Appelsin, tea.appelsin@mediq.com, +358 20 112 1664. Kyselyt puhelimitse pe 26.8.2022 klo 10 – 12 ja pe 2.9.2022 klo 13 – 15.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 7.9.2022. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lue lisää

Avoimet työpaikat