Myyntikoordinaattori

Ilmoittaja Mediq Suomi Oy

Sijainti Espoo

Haku päättyy 14.2.2022

Lisätietoja Marja Huhtala

S-posti marja.huhtala@mediq.com

Mediq on kansainvälinen terveydenhuollon tarvikkeiden ja laitteiden sekä niihin liittyvien palveluiden tarjoaja ja markkinajohtaja Pohjois-Euroopassa. Yhtiö toimii 13 maassa ja sen liikevaihto on 1 mrd euroa. Visiomme on olla terveydenhuollon valittu kumppani, kun parannetaan hoitotuloksia ja kehitetään kohtuuhintaista hoitoa ihmisille. Haluamme kasvaa ja vaikuttaa terveydenhoidon kehittämiseen ja tarjota asiakkaillemme kestäviä ratkaisuja vastaamaan myös tulevaisuuden tarpeisiin. Teemme työtä koko sydämellämme. Tutustu meihin tarkemmin: www.mediq.fi

Me Mediq Suomi Oy:ssä palvelemme suomalaisia terveydenhuollon ja laboratorioalan ammattilaisia. Olemme Suomen johtava terveydenhuollon ja laboratorioiden laitteiden ja tarvikkeiden toimittaja.

Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä kansainvälisessä, kasvavassa ja osaavassa yrityksessä.

Haemme tarjous- ja asiakaspalveluumme MYYNTIKOORDINAATTORIA.

Myyntikoordinaattorin tehtävässä tuet sairaala- ja laboratoriotuotteiden myyntiä ja toimit tärkeänä solmukohtana asiakkaan, myynnin ja toimitusketjun eri toimijoiden välillä. Hoidat asiakaskontakteja koko tuotevalikoimamme osalta ja otat vastuuta asiakkaidemme tilauksista ja myynnistä siihen asti, että tuote on asiakkaalla käytössä. Sinulla on kenties jo kokemusta työskentelystä myynnin tukitehtävissä tai myynnissä, mutta ennen kaikkea olet ehdottoman asiakaspalveluhenkinen ja kiinnostunut kokonaisuuksista, eli koko toimitusketjumme toiminnasta. Nyt avoinna oleva tehtävä on vakituinen ja aloittaessasi sijoituspaikkasi on asiakaspalvelumme julkisen terveydenhuollon asiakkuuksien tiimi.

Odotamme sinulta
• myynnillistä otetta, sekä halua ja osaamista kohdata asiakas monikanavaisesti – puhelimitse ja erilaisilla digitaalisilla alustoilla
• vuorovaikutustaitoja, organisointikykyä ja taitoa johtaa itse omaa työpäivääsi
• ratkaisulähtöistä, analyyttistä ja huolellista työskentelyotetta ja nopeaa reagointikykyä
• kykyä hoitaa useaa asiaa yhtä aikaa ja työskennellä hetkittäin myös paineen alla
• sujuvaa suomenkielen suullista ja kirjallista osaamista
• hyvää englanninkielen taitoa

Lisäksi tarvitset näitä
• IT-sovelluksissa ja päätetyöskentelyssä olet mukavuusalueellasi, omaksut ketterästi järjestelmiä digitalisoituvassa toimintaympäristössämme ja tulet sujuvasti toimeen MS Officen perusohjelmistojen kanssa. Sinulla on valmiudet oppia myös toimitusketjussamme tarvittavia järjestelmiä (mm. toiminnanohjaus, erilaiset sähköiset tilauskanavat, tikettijärjestelmä)
• sinulla on soveltuva vähintään keskiasteen tutkinto. Koulutustaustasi voi olla kaupalliselta tai terveydenhuollon alalta – alamme erityispiirteiden omaksumiseen annamme riittävästi aikaa perehtyä ja sinulla on tukenasi ammattitaitoiset kollegasi.

Nämä luemme eduksesi
• sinulla on kokemusta terveydenhuoltoalalta, myynnistä tai alan tuotetuntemusta
• sinulla on tietoa Suomen terveydenhuollon organisaatioista ja alan toimijoista.
• pystyt kommunikoimaan tarvittaessa myös ruotsiksi

Työpisteesi sijaitsee Mediq Suomi Oy:n pääkonttorissa Espoon Niittykummussa. Mediq Suomi Oy:llä on käytössä tällä hetkellä hybridityömalli ja tehtävässä on mahdollisuus tehdä osittain etätyötä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiiminvetäjä Marja Huhtala, marja.huhtala@mediq.com, +358 20 112 1636

Kyselyt puhelimitse to 03.02.2022 klo 12 – 13 ja ma 07.02.2022 klo 16 – 17.

Hae tehtävään 14.2.2022 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lue lisää

Avoimet työpaikat