Myyntiedustaja

Ilmoittaja Haltija Group Oy

Sijainti Vantaa

Haku päättyy 15.8.2021

Lisätietoja Kari Tuokko 040-5670254

S-posti kari.tuokko@haltija.fi

Jos haluat mukaan kasvuun ja merkitykselliseen työhön – hae logistiikan tiimiin Haltijaan

Haltija Group Oy on suomalainen, alan nimekkäimmistä apuvälineyrityksistä syntynyt, vahvasti kasvava yritys. Tarjoamme kattavat apuväline- kuntoutus – ja hyvinvointiteknologiaratkaisut asiakkaidemme erilaisiin tarpeisiin liikkumisesta kommunikointiin ja päivittäisiin hoito- ja hygieniatuotteisiin. Mahdollistamme hyvän ja toimintakykyisen elämän eri ikäisille asiakkaillemme erilaisiin elämäntilanteisiin.

Haemme nyt Haltijan kasvua vahvistamaan logistiikan osaajaa Pirkkalan toimipisteeseemme. Työhön kuuluu tärkeänä osana apuvälineiden esiasennusta ja käyttökuntoon kokoamista. Jos sinulla on aiempaa kokemusta logistiikasta ja varastotyöskentelystä sekä kokoonpano-/esiasennustehtävistä, ota yhteyttä!

Työssä tarvitset hyvät vuorovaikutustaidot, sillä tarjoat tukea organisaation muille osastoille, sekä halua jatkuvaan kehitykseen. Myös hyvä englanninkielen taito katsotaan eduksi.

Laitathan hakemuksesi ja CV:n 9.7.2021 mennessä osoitteeseen rekry@haltija.fi. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävästä lisätietoja antavat:
Logistiikkapäällikkö Kari Tuokko 040-5670254
yhteydenotot arkisin klo 14.00-1500

Haltija Group Oy on suomalainen palveluyritys, jonka kattavasta valikoimasta löytyvät apuvälineet, hoitotarvikkeet ja tukituotteet niin terveydenhuollon ammattilaisten, yritysten kuin kuluttaja-asiakkaidenkin tarpeisiin. Valmistamme myös korkealaatuisia suojatuotteita terveydenhuollon käyttöön. Valtakunnallisesti palveleva Haltijan huolto- ja vuokrauspalvelu mahdollistaa laitteiden turvallisen käytön ja oikea-aikaisen saatavuuden. Tutustu meihin www.haltija.fi.

Avoimet työpaikat