Myyntiedustaja

Ilmoittaja Haltija Group Oy

Sijainti Oulu

Haku päättyy 15.8.2021

Lisätietoja Antti Oinas p. 044 783 3041

S-posti antti.oinas@haltija.fi

Jos haluat mukaan kasvuun ja merkitykselliseen työhön – tule myyntiedustajaksi Haltijaan

Haltija Group Oy on suomalainen, vahvasti kasvava yritys, joka tarjoaa kattavat apuväline-, kuntoutus- ja hyvinvointiteknologian ratkaisut erilaisiin tarpeisiin liikkumisesta kommunikointiin ja päivittäisiin hoitotarvike- ja hygieniatuotteisiin.

Haemme nyt Haltijan kasvua vahvistamaan myyntiedustajaa Pohjois-Suomen alueelle.

Tehtävässä vastuullasi on yksilöllisten apuvälineiden myyntiedustajan tehtävät. Pidät säännöllistä ja aktiivista yhteyttä asiakkaisiimme, kuten apuvälineiden asiantuntijoihin terveydenhuollossa ja erikoissairaanhoidossa sekä potilasyhdistyksissä. Käytettävissäsi ovat alan parhaat tuotteet ja tuotetuki. Omalla ammattitaidollasi olet vaikuttamassa siihen, että käyttäjäasiakkaille löydetään paras mahdollinen ratkaisu yhteistyössä muiden asiantuntijoiden kanssa. Asiakastyytyväisyys ja korkea laatu ovat meille tärkeitä arvoja ja edustajana sinulla on avainrooli niiden toteutumisessa.

Toivomme että sinulla on aikaisempaa kokemusta esim. apuvälineiden sovittamisesta tai vaativasta terveydenhuollon alan myyntityöstä. Työ on liikkuvaa ja itsenäistä.

Jos olet koulutustaustaltasi fysioterapeutti tai apuvälineteknikko ja olet palavasti innostunut tuloksellisesta asiakas- ja myyntityöstä, kerro itsestäsi meille. Jos haluat yhdistää tavoitteellisen työskentelyn ihmisläheiseen ratkaisujen löytämiseen, tässä tehtävässä se onnistuu.

Lisätietoja www.haltija.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Antti Oinas p. 044 783 3041 tai antti.oinas@haltija.fi
Lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekry@haltija.fi

Avoimet työpaikat