Myynnin assistentti

Ilmoittaja Haltija Group Oy

Sijainti Pirkkala

Haku päättyy 17.3.2022

Lisätietoja Nanna Rinta-Kultti

S-posti nanna.rinta-kultti@haltija.fi

Haltija Group Oy on suomalainen, alan nimekkäimmistä apuvälineyrityksistä syntynyt, vahvasti kasvava yritys. Tarjoamme kattavat apuväline- kuntoutus – ja hyvinvointiteknologiaratkaisut asiakkaidemme erilaisiin tarpeisiin liikkumisesta kommunikointiin ja päivittäisiin hoito- ja hygieniatuotteisiin. Mahdollistamme hyvän ja toimintakykyisen elämän eri ikäisille asiakkaillemme erilaisiin elämäntilanteisiin. Haltija Group Oy:n omistaa suomalainen perheyhtiö Berner Oy.

Haemme vuorotteluvapaan sijaiseksi myynnin assistenttia Pirkkalaan osaksi Haltijan osaavaa joukkoa.

Myynnin assistentin tehtävässä toimit osana asiakaspalvelutiimiä, jossa palvellaan Haltijan ulkoisia asiakkaita puhelimitse ja sähköpostitse. Ulkoisten asiakkaiden lisäksi myynnin tuki on osa työnkuvaa. Vaikka itse tiimi on pieni, sillä on tärkeä ja merkittävä rooli osana Haltijan palvelukokonaisuutta ja solmukohtana myynnin, logistiikan ja ostojen välillä.

Myynnin assistentin tehtäviin kuuluu mm:
– Asiakaspalvelu puhelimitse ja sähköpostitse
– Tilausten kirjaaminen ja niihin liittyvät selvitykset
– Myynnin tukena toimiminen
– Reklamaatioiden vastaanottaminen
– Laskutus

Ketä ja mitä haemme? Etsimme henkilöä, jolla on hyvät IT- taidot ja jonkin verran aiempaa kokemusta asiakaspalvelusta tai myynnin tuesta. Työssä menestyäksesi sinun tulee pystyä omaksumaan nopeasti Haltijan toiminnanohjausjärjestelmän käyttö, sillä se on oleellinen työkalu päivittäisessä työssä. Lisäksi tarvitset erinomaiset vuorovaikutustaidot sekä järjestelmällisyyttä; sinun tulee pystyä hallitsemaan useita avoimena olevia työtehtäviä ja järjestelmiä rinnakkain sekä priorisoida niitä tarpeen mukaan. Vaikka tukenasi on tiimi, työ on itsenäistä ja sinun tulee olla itseohjautuva. Avoimuus ja rohkeus tarttua erilaisiin työtehtäviin, sekä motivaatio ja halu oppia uutta päivittäin on tässä tehtävässä ensiarvoisen tärkeää. Työssä tarvitaan myös jonkin verran englannin kielten taitoa.

Lisäksi sinun tulee täyttää vuorotteluvapaan sijaisen edellytykset, eli sinun tulee olla TE-toimistossa työttömänä työnhakijana ja olet:

– ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana tai
– alle 30-vuotias, jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnosta on kulunut alle vuosi tai
– vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.

Katsomme eduksesi kaupallisen alan koulutuksen sekä aiemman kokemuksen Visma Nova toiminnanohjausjärjestelmän käytöstä.

Meille on tärkeää, että jokainen haltijalainen viihtyy työssään. Emme etsi vain osaavaa henkilöä. Etsimme myös työyhteisöömme sopivaa, rennolla mutta ahkeralla työotteella työskentelevää henkilöä. Sovit Haltijan osaavaan joukkoon erinomaisesti, mikäli sinulta löytyy ahkeran työotteen lisäksi huumorintajua, tiimityöskentelytaidot sekä omaat kehittämismyönteisen työotteen.

Haltija tarjoaa työnantajana hyvät henkilöstöedut, mm. lounasedun, liikunta- ja kulttuuriedun, laajan työterveyshuollon palvelut, lakisääteisen tapaturmavakuutuksen lisäksi sairaskuluvakuutuksen ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen heti ensimmäisestä työpäivästä lähtien, hedelmät ja kaffet sekä mahdollisuuden vuokrata Haltijan tuotantoautoja yksityiseen käyttöön. Tiimissä on paljon tietotaitoa ja osaamista, joten osaamisesi ja tietotaitosi kehittyminen on varmasti taattu.

Tehtävä on määräaikainen ajalla 28.3.-24.8.2022.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo: 8.00-16.00 tiimin lähiesihenkilö, asiakaspalvelupäällikkö Nanna Rinta-Kultti. Nannan tavoitat numerosta 040 455 5589.

Olisitko sinä etsimämme henkilö? Hae tehtävää 17.3.2022 mennessä Duunitorin sivujen kautta osoitteessa https://duunitori.fi/tyopaikat/tyo/haltija-group-myynnin-assistentti-sdsuu-14528046. Kerrothan meille hakemuksessa avainosaamisesi, ammatilliset onnistumisesi sekä miksi juuri sinä olisit sopiva tähän tehtävään. Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.

Lue lisää

Avoimet työpaikat