Mekaanikko

Ilmoittaja Respecta

Sijainti Helsinki, Turku

Haku päättyy 18.12.2022

Lisätietoja Piia Tamminen (Helsinki) ja Kaiju Mäkilä (Turku)

S-posti piia.tamminen@respecta.fi

Etsimme teknistä moniosaajaa Helsingin ja Turun toimipisteillemme.

Kuulostaako metallin, muovin ja tekstiilin yhdistäminen toimivaksi muutostyöksi valmiiseen apuvälineeseen mielenkiintoiselta haasteelta? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö.
Etsimme kahta taitavaa ja/tai nopeasti oppivaa mekaanikkoa apuvälineiden muutostöihin sekä huolto- ja varustelutehtäviin. Lisäksi tehtäviin kuuluu lääkinnällisten laitteiden asetuksen (MDR) mukaisia kirjaus- ja dokumentointitehtäviä.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää osaamista esimerkiksi hitsauksesta ja metallin työstämisestä, muovin muokkauksesta ja työstämisestä tai sähköisten apuvälineiden ohjelmoinnista. Tehtävä edellyttää lisäksi hahmotuskykyä tehdä toimivia apuvälineratkaisuja kuvien ja mittatietojen pohjalta, huolellisuutta ja tarkkuutta, hyviä IT-taitoja sekä ajokorttia.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja tavoitteellisen työtehtävän yksilöllisten- ja valmisapuvälineiden parissa Suomen suurimmassa ja monipuolisimmassa apuvälinepalveluita tuottavassa terveysteknologiaorganisaatiossa. Laadukas perehdytysohjelmamme sekä osaavat kollegat varmistavat onnistumisesi tehtävässä sekä työn mielekkyyden. Tehtävä on vakituinen.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on esimerkiksi sähkö- tai konetekniikan ammattitutkinto, apuvälineteknikon tutkinto tai vastaava koulutus/osaaminen. Lisäksi sinulla on halua ja motivaatiota kehittyä alasi huippuosaajaksi. Haluamme, että sinulla on työssäsi asiakaslähtöinen asenne sekä oma-aloitteinen, ratkaisukeskeinen ja systemaattinen työskentelytapa.

Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuit tehtävästä lähetä hakemuksesi ja cv:si osoitteella rekry@respecta.fi 18.12.2022 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Piia Tamminen (Helsinki, +358403488437, piia.tamminen@respecta.fi) ja Kaiju Mäkilä (Turku, +358403488550, kaiju.makila@respecta.fi).

Avoimet työpaikat