Logistiikkakoordinaattori

Ilmoittaja OneMed Oy

Sijainti Helsinki

Haku päättyy 17.3.2021

Lisätietoja Anna Tepponen, Supply Chain Team Leader

S-posti anna.tepponen@onemed.com

OneMed Oy kuuluu OneMed-konserniin, joka on Pohjois-Euroopan johtava terveydenhoidon tuotteiden, laitteiden ja tukipalveluiden myyntiin, markkinointiin ja jakeluun erikoistunut yritys. Toimimme useassa Euroopan maassa ja pääkonttorimme sijaitsee Tukholmassa Ruotsissa. OneMed Oy:n kattava tuotevalikoima koostuu johtavien terveydenhoidon laite- ja tarvikevalmistajien sekä omista tuotemerkeistämme. Panostamme hoitotuloksia parantaviin ratkaisuihin, ja kumppaninamme terveydenhoidon toimijat voivat tuottaa laadukkaampaa hoitoa potilaille alhaisemmin hoitokuluin, ympäristöystävällisesti ja vastuullisesti. Suomessa henkilöstöä on hieman alle sata. Toimipisteemme sijaitsee Helsingissä hyvien kulkuyhteyksien päässä. Voit lukea lisää meistä ja toiminnastamme: onemed.fi, onemed.com – sivustoilta.

LOGISTIIKKAKOORDINAATTORI

Etsimme organisaatioomme reipasotteista ja asiakaslähtöistä logistiikkakoordinaattoria monipuoliseen tehtävään. Tässä työtehtävässä olet ydinhenkilö saapuvien toimitusten oikea-aikaisuuden ja oikeellisuuden valvonnassa, korjaavien toimenpiteiden tekemisessä sekä toimittaja laadun parantamisessa. Oleellinen osa tehtävää on huolehtia tuontihuolintaan liittyvien tietojen oikeellisuudesta tuotteistomme osalta sekä tullaukseen liittyvien toimenpiteiden ohjeistaminen niin sisäisesti kuin yhteistyökumppaniemme kanssa. Lisäksi tehtävässä sijaistetaan tarvittaessa ostotiimiä sekä tarkastetaan rahti- ja ostolaskuja.

Toivomme, että sinulla on vankkaa tuontilogistiikan osaamista/kokemusta ja mielellään loppututkinto tehtävää tukevalta alalta. Tehtävä edellyttää tarkkuutta, ongelman ratkaisukykyä ja palveluhenkistä joustavuutta. Hyvä suomen ja englannin kielen osaaminen ovat tehtävässä välttämättömiä. Ruotsin kieli olisi etu tehtävässä.

Etsimämme henkilö on positiivinen tiimipelaaja, joka nauttii myös haastavien tilanteiden ratkaisemisesta. Järjestelmällinen, avoin työtapa ja vankkumaton asiakaslähtöisyys niin ulkoisille kuin sisäisille asiakkaille takaavat menestymisen tehtävässä.

Tarjoamme kaiken tarvittavan tuen ja koulutuksen tehtävässä alkuun pääsemiseksi, mukavan työyhteisön ja mielenkiintoisen työtehtäväkokonaisuuden. Meillä on työ, jolla on merkitystä.

Lisätietoa: Supply Chain Team Leader Anna Tepponen, puh. 040 6720306 ke 10.3 klo 14 – 16, pe 12.3 klo 12 -15 ja ma 15.3 klo 9-11

Lähetä hakemuksesi, CV + palkkatoive osoitteella recruitment@onemed.com viimeistään 17.3. Laita otsikoksi Logistiikkakoordinaattori.

Lue lisää

Avoimet työpaikat