Logistiikka-apulainen, kesätyö

Ilmoittaja Haltija Group Oy

Sijainti Pirkkala

Haku päättyy 20.2.2022

Lisätietoja Kari Tuokko

S-posti kari.tuokko@haltija.fi

Haltija Group Oy on suomalainen, alan nimekkäimmistä apuvälineyrityksistä syntynyt, vahvasti kasvava yritys. Tarjoamme kattavat apuväline- kuntoutus – ja hyvinvointiteknologiaratkaisut asiakkaidemme erilaisiin tarpeisiin liikkumisesta kommunikointiin ja päivittäisiin hoito- ja hygieniatuotteisiin. Mahdollistamme hyvän ja toimintakykyisen elämän eri ikäisille asiakkaillemme erilaisiin elämäntilanteisiin. Lue Haltijasta lisää: https://www.haltija.fi/tietoa-meista/.

Haemme kesäksi logistiikka-apulaista Pirkkalan toimipisteeseemme vahvistamaan logistista toimintaamme ajalle 1.6.-31.8.2022. Aloitusajankohdasta on mahdollista joustaa toiveidesi mukaan.

Mitä Haltijan logistiikka-apulainen tekee? Tehtävässä toimit osana logistiikan liiketoimintaa, jossa toimitaan merkittävässä roolissa osana Haltijan palvelukokonaisuutta ja solmukohtana myynnin, asiakaspalvelun ja ostojen välillä. Logistiikka-apulaisen tehtävässä saat laajan kuvan siitä, mitä logistiikka ja varastotyöskentely on.

Logistiikka-apulaisen tehtäviin kuuluu muun muassa:
– Asiakkaiden tilausten käsittelyä ja keräilyä sovittujen tavoiteaikataulujen puitteissa.
– Tuotteiden hyllyttämistä ja lähettämistä.
– Varaston ja saldojen ylläpitoa.
– Apuvälineiden esiasennusta ja käyttökuntoon kokoamista.

Ketä ja mitä haemme? Varastotyöskentely Haltijalla on systemaattista työtä, jossa tarvitset ahkeran ja ripeän työotteen. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa varastotyö- tai logistiikka-alan kokemusta hakeaksesi tehtävään, asenteesi ja halusi oppia uutta ratkaisee! Sovit tehtävään ja Haltijan osaavaan joukkoon erinomaisesti, mikäli sinulta löytyy ahkeran työotteen lisäksi huumorintajua ja kykyä toimia sekä itsenäisesti että tiimissä. Tiimissä on paljon tietotaitoa ja osaamista, joten osaamisesi ja tietotaitosi kehittyminen on varmasti taattu.

Osana Haltijaa saat käyttöösi kattavat henkilöstöetumme, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, lakisääteisen tapaturmavakuutuksen lisäksi sairaskuluvakuutuksen ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen heti ensimmäisestä työpäivästä lähtien, hedelmät ja kaffet sekä mahdollisuuden vuokrata Haltijan tuotantoautoja yksityiseen käyttöön.

Mikäli sinulle herää kysyttävää, ole rohkeasti yhteydessä logistiikan lähiesihenkilöön ja logistiikan logistiikkapäällikköön Kari Tuokkoon. Karin tavoittaa numerosta 0405670254 tai sähköpostitse kari.tuokko@haltija.fi.

Kiinnostuitko kesätöistä Haltijalla? Hae tehtävää 20.2.2022 mennessä lähettämällä hakemuksesi Duunitorin sivujen kautta osoitteessa: https://duunitori.fi/tyopaikat/tyo/haltija-group-logistiikka-apulainen-kesatyo-sdsuu-14380321.

Kerrothan meille hakemuksessa miksi juuri sinä olisit sopiva valinta vahvistamaan logistista toimintaamme kesän ajaksi.

Lue lisää

Avoimet työpaikat