Logistiikan työntekijä

Ilmoittaja Haltija Group Oy

Sijainti Vantaa

Haku päättyy 21.7.2021

Lisätietoja Kari Tuokko, 040-5670254

S-posti kari.tuokko@haltija.fi

Haluatko merkityksellisen työn, jossa saat olla osana Haltijan kasvutarinaa? Jos vastasit kyllä, niin hae osaksi Haltijan logistiikan tiimiä!

Haltija Group Oy on suomalainen, alan nimekkäimmistä apuvälineyrityksistä syntynyt, vahvasti kasvava yritys. Tarjoamme kattavat apuväline- kuntoutus  ja hyvinvointiteknologiaratkaisut asiakkaidemme erilaisiin tarpeisiin liikkumisesta kommunikointiin ja päivittäisiin hoito- ja hygieniatuotteisiin. Mahdollistamme hyvän ja toimintakykyisen elämän eri ikäisille asiakkaillemme erilaisiin elämäntilanteisiin.

Haemme logistiikan osaajaa vahvistamaan Haltijan kasvua Vantaan toimipisteeseemme. Työ sisältää tärkeänä osana apuvälineiden esiasennusta ja käyttökuntoon kokoamista. Mikäli sinulla on aiempaa kokemusta kokoonpano-/esiasennustehtävistä sekä logistiikasta ja varastotyöskentelystä, hae meille!

Tarjoamme sinulle Haltija Groupin henkilöstöedut sekä rennon työilmapiirin mahtavien haltijalaisten joukossa!
Työssä tarvitset hyvät vuorovaikutustaidot, sillä tarjoat tukea organisaation muille osastoille, sekä halua jatkuvaan kehitykseen. Englanninkielen taito katsotaan eduksi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä hakemuksesi ja CV 21.7.2021 mennessä osoitteeseen rekry@haltija.fi. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Logistiikkapäällikkö Kari Tuokko, 040-5670254
yhteydenotot arkisin klo 14.00-15.00

Haltija Group Oy on suomalainen palveluyritys, jonka kattavasta valikoimasta löytyvät apuvälineet, hoitotarvikkeet ja tukituotteet niin terveydenhuollon ammattilaisten, yritysten kuin kuluttaja-asiakkaidenkin tarpeisiin. Valmistamme myös korkealaatuisia suojatuotteita terveydenhuollon käyttöön. Valtakunnallisesti palveleva Haltijan huolto- ja vuokrauspalvelu mahdollistaa laitteiden turvallisen käytön ja oikea-aikaisen saatavuuden. Tutustu meihin www.haltija.fi

Avoimet työpaikat