Key Account Manager (Ortopedia, anestesiologia ja kivunhoito)

Ilmoittaja Ashfield Nordic Oy

Sijainti Helsinki

Haku päättyy 23.6.2021

Lisätietoja Hanna Koponen

S-posti hanna.koponen@ashfieldhealthcare.com

Ashfieldin konsulttina pääset työskentelemään vakaassa, kansainvälisessä ja arvostetussa henkilöstöyrityksessä. Tarjoamme asiantuntijoille ainutlaatuisia työmahdollisuuksia innovatiivisissa yrityksissä, jotka toimivat Pohjoismaiden alueella.

Etsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen kokenutta Key Account Manageria amerikkalaiselle Paciralle (Pacira BioSciences, Inc.), joka on erikoistunut terveysteknologiaan ja lääkkeisiin. Pacira on ei-opioidipohjaisen kivunlievityksen johtava asiantuntija, ja kasvanut vahvasti aloitettuaan toimintansa vuonna 2011. Pacira laajentaa toimintaansa Euroopassa ja käynnistää pian toimintansa myös Pohjoismaissa. Lisätietoja yrityksestä ja tuotteista löydät osoitteesta pacira.com.

Tehtäväalueesi

Tehtävässä tarjoutuu ainutlaatuinen mahdollisuus päästä mukaan rakentamaan uutta markkinaa osana kansainvälistä tiimiä. Key Account Managerina vastaat ensisijaisesti Paciran EXPAREL®- ja Ioveraº-tuotteiden myynnistä koko Suomen alueella, keskittyen tärkeimpiin avainasiakkuuksiin. Myyntityön lisäksi vastaat strategisesta ja operatiivisesta suunnittelusta omalla markkina-alueellasi.

Mitä toivomme sinulta?

Tehtävä edellyttää aiempaa kokemusta lääkkeiden ja/tai lääkinnällisten laitteiden myynnistä terveydenhuollon asiakkaille. Kokemuksesi ja verkostosi ortopedian, anestesiologian ja/tai kivunlievityksen alueelta ovat merkittävä etu. Kykenet työskentelemään itsenäisesti ja vastuullisesti.

Tehtävässä pääset osaksi uutta ja laajempaa Euroopan alueella toimivaa tiimiä. Asuinpaikkasi voi olla pääkaupunkiseudulla tai sen välittömässä läheisyydessä.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytetään:

Korkeakoulututkintoa (ammattikorkeakoulu- tai yliopistotasoinen kandidaatin tai maisterin tutkinto)
Vähintään 5 vuoden kokemus MedTech-myynnistä ja 3 vuoden kokemus myynnistä leikkaussaliympäristössä
Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
Ajokorttia ja matkustusvalmiutta

Kiinnostuitko tehtävästä? Jätä englanninkielinen CV ja hakemus palkkatoiveen kera 23.6.2021 mennessä, niin pääsemme tutustumaan sinuun paremmin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Hanna Koponen, Recruiter & Operations Manager, puh. +358 50 402 8167.

About Ashfield

Ashfield Nordic is the leading outsourcing and recruitment partner in sales, marketing and medical services within Life Science and MedTech -sector in the Nordic countries. As part of the Ashfield division of UDG Healthcare, we operate in more than 25 countries with 5000+ employees. More information: https://ashfieldengage.com/fi/

Lue lisää

Avoimet työpaikat