Kesätyöntekijä, osto-osasto

Ilmoittaja Mediq Suomi Oy

Sijainti Espoo

Haku päättyy 24.2.2022

Lisätietoja Tuija Jalanko

S-posti tuija.jalanko@mediq.com

Mediq on kansainvälinen terveydenhuollon tarvikkeiden ja laitteiden sekä niihin liittyvien palveluiden tarjoaja ja markkinajohtaja Pohjois-Euroopassa. Yhtiö toimii 13 maassa ja sen liikevaihto on 1 mrd euroa. Visiomme on olla terveydenhuollon valittu kumppani, kun parannetaan hoitotuloksia ja kehitetään kohtuuhintaista hoitoa ihmisille. Haluamme kasvaa ja vaikuttaa terveydenhoidon kehittämiseen monessa maassa. Teemme työtä koko sydämellämme.

Me Mediq Suomi Oy:ssä palvelemme suomalaisia terveydenhuollon ja laboratorioalan ammattilaisia. Olemme Suomen johtava terveydenhuollon ja laboratorioiden laitteiden ja tarvikkeiden toimittaja. Tutustu meihin: www.mediq.fi

Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä kansainvälisessä, kasvavassa ja osaavassa yrityksessä.

Haemme ajalle 2.5.-31.8.2021 osto-osastollemme

Kesätyöntekijää

Tehtävät sisältävät ostajia ja logistiikkakoordinaattoria avustavia tehtäviä, kuten osto- ja rahtilaskujen käsittelyä, uusien tuotteiden perustamisia ja saapuvien lähetysten seurannan ylläpitoa. Tehtävään valitun henkilön kokemuksen ja osaamisen perusteella tehtävänkuva voi sisältää myös varsinaisia toimittajavastuita tilaamisen osalta sekä raportointia.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää:
• hyviä IT-taitoja (Microsoft Office -ohjelmat, erityisesti Excel, muu IT-osaaminen katsotaan eduksi)
• yhteistyökykyä ja joustavuutta
• oma-aloitteisuutta
• ripeää työskentelyotetta
• sinnikkyyttä
• kykyä itsenäiseen työskentelytapaan
• mielenkiintoa toimitusketjua kohtaan

Toivomme, että sinulla on jo hieman työkokemusta vastaavista tehtävistä tai soveltuvia opintoja jonkin verran suoritettuna sekä positiivinen ja innostunut asenne.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoista työkokemusta kansainvälisessä ja osaavassa yrityksessä. Tukenasi sinulla on yrityksen vahvat ammattilaiset muun muassa oston, myynnin, asiakaspalvelun ja logistiikan organisaatioissa. Toimipisteesi sijaitsee Espoon Niittykummussa metroaseman läheisyydessä, jossa meillä on viihtyisät toimitilat.

Lisätietoja tehtävästä antaa Supply Chain Manager Tuija Jalanko pe 11.2. klo 12-13 ja ma 14.2. klo 10.30-11.30, puh. 050 4128896.

Jos tunnistat itsesi kuvauksesta lähetäthän CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian – kuitenkin viimeistään to 24.2.

Tervetuloa Mediqille!

Lue lisää

Avoimet työpaikat