Järjestelmäasiantuntija

Ilmoittaja OneMed Oy

Sijainti Helsinki

Haku päättyy 24.5.2022

Lisätietoja Eini Tiihonen

S-posti eini.tiihonen@onemed.com

Etsimme henkilöä tehtävään, jossa yhdistyvät Laite-liiketoiminnan järjestelmäasiantuntijan tehtävä ja OneMedin sisäisen IT-tuen tehtävä. Tehtävän pääpaino on järjestelmäasiantuntijan tehtävässä osana ammattilaistiimiä erilaisissa asiakasprojekteissa ja ylläpitotehtävissä. IT-tuen tehtäviin on tarkoitus käyttää noin yksi työpäivä viikossa ja se on itsenäisempi tehtävä Suomessa osana konsernin palveluorganisaatiota.

Järjestelmäasiantuntijatiimi vastaa terveydenhuollon asiakkaittemme erilaisista integraatio-, diagnostiikka- sekä arkistoratkaisuista. Järjestelmien asennus ja ylläpito, sekä myynnin tuen tehtävät ovat järjestelmäasiantuntijan päätehtäviä. Tehtävä edellyttää jonkin verran matkustamista koko Suomessa asiakasprojektien mukaisesti.

OneMed-konsernin Service Desk Ruotsissa tarjoaa yrityksemme omalle henkilöstölle it-palvelut ja lähituen. Nyt palkattava järjestelmäasiantuntija hoitaa lokaalisti Suomen organisaatiossa hoidettavia it-tuen asioita, kuten uusien tietokoneiden asennuksia, paikallisesti ratkaistavia ongelmatilanteita ja toimii admin roolissa mm ICT-järjestelmän ja intran osalta. Lisäksi hän on mukana tietojärjestelmiimme liittyvissä kehitysprojekteissa ja huolehtii konsernin IT-palveluiden jalkauttamisesta Suomen organisaatiossa.

Edellytämme alan koulutusta ja työkemusta, joka auttaa tehtävässä käyntiin pääsemisessä ja menestymisessä. Käyttöjärjestelmien, verkkojen ja tietokantojen tuntemus ovat tärkeitä. Lisäksi arvostamme kokemusta osasta tai jostakin seuraavista: palvelinten ja sovellusten ylläpidosta, lääkinnällisistä laitteista, projektityöskentelystä, tietoturva-asioista tai lähituen tehtävistä.
Koska tehtävässä on vastuita kahdesta eri kokonaisuudesta, se edellyttää erityisen hyvää tehtävien koordinointikykyä, halua jatkuvaan osaamisen kehittämiseen sekä hyviä neuvottelu- ja viestintätaitoja. Lisäksi tehtävässä tarvitaan vahvaa kielitaitoa suomeksi ja englanniksi. Iloinen mieli, tarkka ote ja yhteiseen hiileen puhaltaminen tiukassakin tilanteessa ovat meille tärkeitä asioita.

Tarjoamme tehtävän terveysteknologian parhaiden tuotteiden ja nopeasti kehittyvien ratkaisujen parissa. Tukena on aina ammattitaitoinen tiimi – kaveria ei jätetä periaatteella. Meillä on tärkeä tehtävä, menestyvät tuotteet ja palvelut sekä loistavat asiakkaat. Olet tervetullut joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Eini Tiihonen, puh 0400 809603.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV mahdollisimman pian ja kuitenkin viimeistään 24.5. osoitteella recruitment@onemed.com. Laita viestin otsikoksi ”Järjestelmäasiantuntija”

Avoimet työpaikat