IT-spesialisti

Ilmoittaja Mediq Suomi Oy

Sijainti Espoo

Haku päättyy 22.2.2022

Lisätietoja Juhana Karjalainen

S-posti juhana.karjalainen@mediq.com

Mediq on kansainvälinen terveydenhuollon tarvikkeiden ja laitteiden sekä niihin liittyvien palveluiden tarjoaja ja markkinajohtaja Pohjois-Euroopassa. Yhtiö toimii 13 maassa ja sen liikevaihto on 1 mrd euroa. Visiomme on olla terveydenhuollon valittu kumppani, kun parannetaan hoitotuloksia ja kehitetään kohtuuhintaista hoitoa ihmisille. Haluamme kasvaa ja vaikuttaa terveydenhoidon kehittämiseen monessa maassa. Teemme työtä koko sydämellämme.

Me Mediq Suomi Oy:ssä palvelemme suomalaisia terveydenhuollon ja laboratorioalan ammattilaisia. Olemme Suomen johtava terveydenhuollon ja laboratorioiden laitteiden ja tarvikkeiden toimittaja. Tutustu meihin: www.mediq.fi

Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä kansainvälisessä, kasvavassa ja osaavassa yrityksessä.

Etsimme osa-aikaista (noin 20 h/vko)

IT-SPESIALISTIA

määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2022 saakka.

Tehtävässä toimit läheisessä yhteistyössä kaikkien mediq’läisten kanssa ratkoen heidän kohtaamiaan IT- haasteita. Ensisijaisesti työaikasi kuluu työasema- ja mobiililaitteiden sekä niihin asennettuina olevien järjestelmien parissa. Myös uusien laitteiden asennus ja käyttäjien perehdytys ovat osa toimenkuvaasi. Aikaisemmasta osaamisesta ja oppimishalukkuudesta riippuen tehtävänkuvaa voidaan laajentaa myös vaativampiin tehtäviin. Tulet osaksi paikallista muutaman henkilön IT- tiimiä, mutta tukenasi on lisäksi laajempi osaajien verkosto kansainvälisessä konsernissa sekä paikallisia IT-toimittajia. Työaikasi voidaan sijoittaa joustavasti esimerkiksi opintojen oheen.

Mitä toivomme sinulta?
• IT- alan opintoja tai muuta käytännön kokemusta IT-tuki tehtävistä; Windows 10 -käyttöjärjestelmä ja Office365 -ympäristö ovat sinulle entuudestaan tuttuja. Active Directory ja Configuration Manager tuntemus katsotaan eduksi.
• Oma-aloitteisuutta ja ratkaisukeskeisyyttä sekä asiakaslähtöistä palveluasennetta ja halua kehittyä.
• Oma auto ja ajokortti katsotaan eduksi, sillä toimimme kahdessa eri toimipisteessä Espoossa.
• Kansainvälisessä yrityksessä suomenkielen lisäksi englanninkielen osaaminen on tarpeen.

Tarjoamme sinulle
• vastuullisia ja monipuolisia tietohallinnon tehtäviä innostuneessa ympäristössä
• hyvän opastuksen tehtäviin
• paikan hyvähenkisessä tietohallinnon tiimissä menestyvässä ja mielenkiintoisessa yrityksessä, ja noin 160 moniammatillista työkaveria Suomessa
• viihtyisät työtilat Espoon Niittykummussa lähellä metroasemaa ja mahdollisuuden osittaiseen etätyöskentelyyn

Haluatko tietää lisää tehtävästä?
Lisätietoja tehtävästä antaa IT-päällikkö Juhana Karjalainen to 10.2. klo 09-11 tai ti 15.2. klo 15-17, puh. 0405476257 tai sähköposti juhana.karjalainen@mediq.com.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa mahdollisimman nopeasti – aloitamme haastattelut jo hakuaikana!

Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian – kuitenkin viimeistään ti 22.2.2022.

Tervetuloa Mediqille!

Lue lisää

Avoimet työpaikat