Huoltoteknikko

Ilmoittaja Haltija Group Oy

Sijainti Itä-Suomi ja/tai Keski-Suomi

Haku päättyy 30.10.2022

Lisätietoja Tuomo Lindén

S-posti tuomo.linden@haltija.fi

Haltija Group Oy on suomalainen, alan nimekkäimmistä apuvälineyrityksistä syntynyt yritys. Tarjoamme kattavat apuväline- kuntoutus – ja hyvinvointiteknologiaratkaisut asiakkaidemme erilaisiin tarpeisiin liikkumisesta kommunikointiin ja päivittäisiin hoito- ja hygieniatuotteisiin. Haltija on 1.11.2022 alkaen osa suomalaista perheyritystä, Berner Oy:tä. Palvelemme edelleen terveydenhuollon julkisen ja yksityisen sektorin ammattilaisia sekä hyvinvoinnistaan kiinnostuneita kuluttajia apuvälineisiin ja hoitotarvikkeisiin sekä kompressio- ja tukituotteisiin liittyvissä ratkaisuissa.

Haemme huoltoteknikkoa Itä-Suomeen ja/tai Keski-Suomeen vahvistamaan huollon toimintaamme.

Tehtävässä toimit osana huollon liiketoimintaa, jossa palvellaan yksityisiä- ja julkisia terveydenhuollon organisaatioita ympäri Suomen. Huoltoteknikon tehtävänä on kontaktoida asiakkaita, suorittaa apuvälineiden tarkistuksia, joilla varmistetaan välineen toimintakunto sekä tehdä mahdollisia korjaustoimenpiteitä laitteen vaatimalla tavalla. Tiimin esihenkilönä toimii Vantaan huollon huoltopäällikkö.

Miltä huoltoteknikon tavanomainen päivä näyttää?

– töiden suunnittelu
– asiakkaan kontaktointi
– laitteiden tarkastus ja dokumentointi
– korjaustoimenpiteet
– laitekannan tietojen tarkastus
– asiakkaalle raportointi
– töiden merkkaaminen laskutusvalmiiksi

Tarjoamme sinulle itsenäisen roolin, jossa sinulla on mahdollisuus suunnitella itse työpäiväsi kulkua. Saat kollegoiksesi mahtavan tiimin, jolle työn merkityksellisyys heijastuu arjessa asiakastyön parissa.

Toivomme sinulta teknistä koulutusta tai aikaisempaa kokemusta huoltotöistä, jolloin huoltotöiden tekeminen sujuu mutkattomasti. Sinun tulee myös pystyä toimimaan itseohjautuvasti ja johtamaan omaa työtäsi niin, että kalenteri on suunniteltu tehokkaasti.

Haltija on 1.11.2022 alkaen osa suomalaista perheyritystä, Berner Oy:tä – Miksi Haltija ja Berner?

– Huolehdimme työntekijöistämme laajoilla työterveyspalveluilla sekä tukemalla liikunta- ja kulttuuriharrastuksia. Ensimmäisen puolen vuoden jälkeen palveluihin kuuluvat myös erikoislääkärit ja hammashoito.
– Vastuullisilla toimintatavoilla on Bernerillä pitkät perinteet ja vastuullisuus kiteytyy vahvasti myös kaiken tekemisemme ytimeen eli huomisen puolustamiseen – toimimme niin, että meillä kaikilla on vielä 100 vuodenkin päästä hyvä olla ja elää.
– Arvomme työ, rehellisyys ja ihminen näkyvät aidosti arjessamme. Työhyvinvointitutkimuksessa jopa 97 % työntekijöistämme koki, että pystyvät toimimaan tehtävässään yrityksemme arvojen mukaisesti.
– Bernerillä viihdytään pitkään – vakituisten työsuhteiden pituus on meillä keskimäärin lähes 10 vuotta!

Lisätiedot ja hakuohjeet

Lisätietoja tehtävästä antaa Tuomo Lindén, puh. 0404506754.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae tehtävää Duunitorin linkin kautta viimeistään 30.10.2022. Kerrothan hakemuksessa miksi juuri sinä olisit sopiva tähän tehtävään. Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Toimi nopeasti, sillä aloitamme hakemusten läpikäymisen jo hakuajan ollessa vielä auki.

Lue lisää

Avoimet työpaikat