Huoltoteknikko

Ilmoittaja Berner Oy

Sijainti Pirkkala

Haku päättyy 16.6.2024

Lisätietoja Henri Granlund

S-posti henri.granlund@berner.fi

Etsimme huoltoteknikkoa Pirkkalan toimipisteeseemme vahvistamaan MedLab liiketoimintayksikkömme huollon toimintaa.

Huoltoteknikon tehtävässä toimit osana huoltoa, jossa palvellaan yksityisiä ja julkisia terveydenhuollon organisaatioita ympäri Suomen. Tehtäviisi kuuluu monipuolisesti apuvälineiden korjaukset ja määräaikaistarkastukset sekä Pirkkalan toimipisteellä että asiakkaidemme tiloissa.

Työpäiväsi huoltoteknikkona näyttää siltä, millaiseksi olet sen itse suunnitellut. Päivä pitää sisällään asiakkaiden kontaktointia, apuvälineiden korjauksia ja huoltoja, suoritettujen huoltotoimenpiteiden raportointia sekä meidän että asiakkaidemme järjestelmiin.

Toivomme sinulta:

  • Kokemusta huoltotöistä, myös asiakkaan tiloissa tapahtuvista
  • Soveltuvaa teknistä koulutusta
  • Hyviä teknisiä taitoja ja ongelmanratkaisukykyä
  • Asiakaspalveluosaamista ja -kokemusta
  • B-ajokorttia ja matkustusvalmiutta
  • Oma-aloitteista ja vastuullista työotetta

Tehtävässä katsotaan eduksi aikaisempi kokemus sähköisten liikkumisen apuvälineiden huolloista.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän vakavaraisessa yrityksessä, jossa sinulla on mahdollisuus suunnitella itse työpäiviesi kulkua. Tueksesi saat MedLab -liiketoimintayksikön ammattitaitoiset kollegat, kuten muut Pirkkalan huoltoteknikot. Pirkkalan toimipisteessä vallitsee rento ja huoleton ilmapiiri, joten voit huoletta tulla osaksi joukkoamme juuri sellaisena kuin olet!

Monialaisessa yhtiössämme on asiantuntemusta potilaskohtaisista implanteista elintarviketeollisuuden analysointilaitteisiin, joten saat lisäksi tilaisuuden verkostoitua useiden eri alojen huippuammattilaisten kanssa.

Mitä voit odottaa meiltä

Vahva arvopohja ei näy meillä vain juhlapuheissa vaan konkreettisina tekoina arjessamme. Työhyvinvointitutkimuksessa jopa 97 % työntekijöistämme koki pystyvänsä toimimaan tehtävässään yrityksemme perusarvojen – työ, rehellisyys ja ihminen – mukaisesti. Myös kokemus työn merkityksellisyydestä on meillä poikkeuksellisen korkealla tasolla.

Panostamme johtamisen ja työtyytyväisyyden kehittämiseen pitkäjänteisesti ja sitoutuneesti. Pyrimme koko ajan parempiin tuloksiin – pääset kehittämään ja kehittymään kanssamme jatkuvan parantamisen hengessä.

Hyvinvointisi on meille tärkeää, joten huolehdimme sinusta laajoilla työterveyspalveluilla sekä tukemalla liikunta- ja kulttuuriharrastuksia. Ensimmäisen puolen vuoden jälkeen palveluihin kuuluvat mm. erikoislääkärit ja hammashoito.

Bernerillä viihdytään pitkään – vakituisten työsuhteiden pituus on meillä keskimäärin lähes 10 vuotta!

Etkö vielä vakuuttunut? Lue nettisivujemme uratarinoista lisää tyytyväisistä berneriläisistä.

Olemme vastuullisuusohjelmassamme sitoutuneet yrityksemme monimuotoisuuden lisäämiseen ja yhdenvertaisuuden edistämiseen työelämässä. Tule meille sellaisena kuin olet – me pidämme huolen siitä, että työyhteisössämme voit olla aito oma itsesi.

Pyrimme toteuttamaan tarvittavia mukautuksia. Voit kysyä tehtävän tai toimitilojemme esteettömyyttä koskevista asioista HR-tiimiltämme osoitteesta hr.palvelut@berner.fi.

Tehtävä on vakituinen. Työn aloitus heti tai sopimuksen mukaan.

Haku ja lisätietoja:

Mikäli tunnistit itsesi yllä olevasta kuvauksesta, lähetä hakemuksesi ja CV:si 16.6. mennessä Duunitorin hakemukset –palvelun kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa huoltopäällikkö Henri Granlund puhelimitse, puh. 040 678 7077 tai sähköpostitse henri.granlund@berner.fi.

Tule mukaan rakentamaan kanssamme parempaa arkea asiakkaillemme!

Berner Oy  on vuonna 1883 perustettu kasvava ja kansainvälistyvä suomalainen neljän liiketoiminta-alueen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset tuotteet ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Pääkonttorimme, tutkimus- ja kehitysyksikkömme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa, tytäryhtiömme Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Baltiassa. Konsernimme liikevaihto vuonna 2022 oli 717,5 miljoonaa euroa ja meillä työskentelee yli 800 henkilöä. Lisätietoja: berner.fi

Lue lisää

Avoimet työpaikat