Huoltoteknikko

Ilmoittaja Berner Oy

Sijainti Pirkkala

Haku päättyy 14.6.2023

Lisätietoja Saku Suominen

S-posti saku.suominen@berner.fi

Haemme huoltoteknikkoa Pirkkalan toimipisteeseemme vahvistamaan huollon toimintaamme. Kyseessä on vakituinen ja kokoaikainen työtehtävä.

Huoltoteknikon tehtävässä toimit osana huollon liiketoimintaa, jossa palvellaan yksityisiä- ja julkisia terveydenhuollon organisaatioita ympäri Suomen.

Tehtävässä tuotat arvoa asiakkaillemme. Vastaat pääosin yhden tuoteryhmän korjausten läpimenosta, aina vianhausta korjaukseen asti. Saat tehtävään tuotteiden valmistajan koulutuksen, joten tuotteiden ei tarvitse olla sinulle ennestään tuttuja. Tehtävässä työt tehdään pääosin yrityksen tiloissa Pirkkalassa, mutta toimenkuvaan kuluu myös asiakkaan tiloissa tehtäviä korjauksia.

Miltä huoltoteknikon tavanomainen päivä näyttää?
– asiakkaan kontaktointi ja työn suunnittelu
– korjaustoimenpiteet
– asiakkaalle raportointi
– töiden luovutus laskutukseen

Tarjoamme sinulle itsenäisen roolin, jossa sinulla on mahdollisuus suunnitella itse työpäiväsi kulku. Saat kollegoiksesi mahtavan tiimin, jolle työn merkityksellisyys heijastuu arjessa asiakastyön parissa.

Toivomme sinulta teknistä koulutusta ja aikaisempaa kokemusta sähköisten laitteiden vianhausta ja –korjauksesta, jolloin huoltotöiden tekeminen sujuu mutkattomasti. Korjattavat laitteet toimivat pienois- ja verkkojännitteellä. Sinun tulee myös pystyä toimimaan itseohjautuvasti ja johtamaan omaa työtäsi niin, että kalenteri on suunniteltu tehokkaasti. Myös kyky kohdata erilaisia asiakkaita on tässä tehtävässä eduksi.

Miksi Berner?

Vahva arvopohja ei näy meillä vain juhlapuheissa vaan konkreettisina tekoina arjessamme. Työhyvinvointitutkimuksessa jopa 97 % kokee tekevänsä merkityksellistä työtä ja 96 % kokee pystyvänsä toimimaan yrityksemme perusarvojen – työ, rehellisyys ja ihminen – mukaisesti. Toimimme niin, että meillä kaikilla on vielä 100 vuodenkin päästä hyvä olla ja elää. Liittyisitkö juuri sinä mukaan joukkoihimme huomisen puolustajaksi?

Olemme sitoutuneet yrityksemme monimuotoisuuden lisäämiseen ja tasa-arvon edistämiseen työelämässä.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Lisätietoja tehtävästä antaa huoltopäällikkö Saku Suominen, puh. 0440846686. Sakun tavoittaa soittamalla parhaiten tiistaisin klo 12-16 ja perjantaisin klo 9-12.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae tehtävää 14.6.2023 mennessä lähettämällä hakemuksesi Duunitorin sivujen kautta osoitteessa https://duunitori.fi/tyopaikat/tyo/berner-huoltoteknikko-sdsuu-16880151.

Kerrothan meille hakemuksessa avainosaamisesi, ammatilliset onnistumisesi sekä miksi juuri sinä olisit sopiva tähän tehtävään. Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.

Lue lisää

Avoimet työpaikat