Huoltopäällikkö

Ilmoittaja Haltija Group Oy

Sijainti Vantaa, Pirkkala, Oulu

Haku päättyy 30.10.2022

Lisätietoja Ville Kattelus

S-posti ville.kattelus@haltija.fi

Haltija Group Oy on suomalainen, alan nimekkäimmistä apuvälineyrityksistä syntynyt yritys. Tarjoamme kattavat apuväline- kuntoutus – ja hyvinvointiteknologiaratkaisut asiakkaidemme erilaisiin tarpeisiin liikkumisesta kommunikointiin ja päivittäisiin hoito- ja hygieniatuotteisiin. Haltija on 1.11.2022 alkaen osa suomalaista perheyritystä, Berner Oy:tä. Palvelemme edelleen terveydenhuollon julkisen ja yksityisen sektorin ammattilaisia sekä hyvinvoinnistaan kiinnostuneita kuluttajia apuvälineisiin ja hoitotarvikkeisiin sekä kompressio- ja tukituotteisiin liittyvissä ratkaisuissa.

Haemme kahta huoltopäällikköä vahvistamaan huolto-organisaatiotamme. Tehtävässä voit työskennellä Vantaalla, Pirkkalassa tai Oulussa.

Huoltopäällikön tehtävässä vastaat huoltotiimisi palvelusta asiakkaillemme. Johdat tiimisi käyttöastetta ja vasteaikaa, vastaat tiimin toiminnan kannattavuudesta, raportoit nykyisistä sopimuksista asiakkaille ja vastaat uusien asiakkaiden hankinnasta palvelujohtajan kanssa.

Tarjoamme sinulle vastuullisen roolin, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä ja kehittää huollon liiketoimintaa. Huoltoa johtaa kanssasi kolme huoltopäällikköä ja yksi palvelujohtaja, alaisuudessasi on sitoutunut ja kokenut tiimi.

Toivomme sinulta:
– menestyksellistä kokemusta huoltoliiketoiminnasta
– aikaisempaa kokemusta esihenkilönä toimimisesta
– tuntemusta terveydenhuollon laitteiden lainsäädännöstä (719/2021 riittää)
– kykyä johtaa palvelutuotantoa tehokkaasti ja laadukkaasti
– kokemusta sekä osaamista asiakassuhteiden erinomaisesta hoitamisesta
– kaupallinen-, tekninen- tai palvelujohtamisen tutkinto, tai muu vastaava

Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteista ja toimeen tarttuvaa asennetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Toimit noin 10 henkilön tiimin esihenkilönä, joten ihmisten johtaminen tuntuu sinusta luontevalta. Raportoit tehtävässä Bernerin hyvinvointialuiden palveluista vastaavalle palvelujohtajalle, jonka lisäksi saat lähikollegoiksesi kolme muuta huoltopäällikköä.

Huoltopäällikön ensisijaisena työskentelypaikkana toimii Vantaan, Pirkkalan tai Oulun toimipiste, mutta tehtävä on hybridi, eli myös etätöiden tekeminen on mahdollista. Tehtävä edellyttää myös matkustamista, joten ajokortti on edellytys tehtävän hoitamisen kannalta.

Haltija on 1.11.2022 alkaen osa suomalaista perheyritystä, Berner Oy:tä – Miksi Haltija ja Berner?

– Huolehdimme työntekijöistämme laajoilla työterveyspalveluilla sekä tukemalla liikunta- ja kulttuuriharrastuksia. Ensimmäisen puolen vuoden jälkeen palveluihin kuuluvat myös erikoislääkärit ja hammashoito.
– Vastuullisilla toimintatavoilla on Bernerillä pitkät perinteet ja vastuullisuus kiteytyy vahvasti myös kaiken tekemisemme ytimeen eli huomisen puolustamiseen – toimimme niin, että meillä kaikilla on vielä 100 vuodenkin päästä hyvä olla ja elää.
– Arvomme työ, rehellisyys ja ihminen näkyvät aidosti arjessamme. Työhyvinvointitutkimuksessa jopa 97 % työntekijöistämme koki, että pystyvät toimimaan tehtävässään yrityksemme arvojen mukaisesti.
– Bernerillä viihdytään pitkään – vakituisten työsuhteiden pituus on meillä keskimäärin lähes 10 vuotta!

Lisätiedot ja hakuohjeet

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Ville Kattelus, puh. 0440403839.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae tehtävää Duunitorin linkin kautta viimeistään 30.10.2022. Kerrothan hakemuksessa avainosaamisesi, ammatilliset onnistumisesi sekä miksi juuri sinä olisit sopiva tähän tehtävään. Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Toimi nopeasti, sillä aloitamme hakemusten läpikäymisen jo hakuajan ollessa vielä auki.

Lue lisää

Avoimet työpaikat