Huoltonsinööri

Ilmoittaja Siemens Healthineers

Sijainti Pääkaupunkiseutu

Haku päättyy 29.10.2021

Lisätietoja Antti Laine, Service Manager, +358 50 512 6575 arkisin klo. 8 – 16.

S-posti antti.laine@siemens-healthineers.com

Haluaisitko työskennellä johtavassa terveysteknologian yrityksessä?

Haemme nyt tiimiimme Huoltonsinööriä kuvantamislaitteiden huoltotehtäviin pääkaupunkiseudulle!

Tehtävän päävastuualueet:

  • Ensisijainen tehtäväsi on toimia osana Customer Services -huoltotiimiä ja suorittaa huolto- ja korjaustehtäviä Suomessa ja tarvittaessa myös ulkomailla Siemensin turvallisuus- ja laatuohjeita noudattaen
  • Laitteiden käyttöönottoon liittyvät toimenpiteet
  • Asiakkaiden teknisenä yhteyshenkilönä toimiminen

Koulutus ja kokemus:

  • Sähkö-, elektroniikka-, tai automaatioalan insinöörin tutkinto, tai vastaavaa soveltuva tutkinto
  • Elektroniikan ja sähkötekniikan tuntemus on välttämätöntä
  • Lääkintätekniikan tuntemus katsotaan luonnollisesti eduksi, mutta tehtävä sopii myös vastavalmistuneelle

Mitä lisäksi vaaditaan tehtävässä menestymiseksi:

  • Asiakaskeskeinen ajattelu- ja työskentelytapa
  • sujuva suomen- ja englanninkielen puhe-ja kirjoitustaito
  • matkatyön vaatima joustavuus
  • B-ajokortti

Globaali tiimimme:
Yrityksemme on nimetty Siemens Healthineersiksi kunnioittamaan henkilöstöämme, joka intohimoisesti kehittää ja tuottaa terveydenhuollon tekniikan palveluita ja tuotteita. Se heijastaa uraauurtavaa henkeämme yhdistettynä pitkään kehittyneeseen terveydenhuoltoteollisuuteen.

Me noin 66 000 terveydenhuollon ammattilaista ympäri maailmaa, seisomme asiakkaidemme vierellä tukemassa heitä korkealaatuisen hoidon tarjoamisessa potilailleen. Arviolta viisi miljoonaa potilasta ympäri maailmaa hyötyy joka päivä innovatiivisista tekniikoistamme ja palveluistamme diagnostisen ja terapeuttisen kuvantamisen, laboratoriodiagnostiikan ja molekyylilääketieteen, sekä digitaalisten terveys- ja yrityspalvelujen aloilla. Tämä on meille todella tärkeää.

Mitä tarjoamme hakijoille:
Siemens Healthineersillä uskomme, että moninaisuutemme tekevät meistä vahvempia ja mahdollistavat uusien innovaatioiden synnyn, joista olemme ylpeitä. Innovaatiot syntyvät muutoksista ja muutokset vaativat aikaa sekä sitkeyttä. Kannustamme työntekijöitämme olemaan oma itsensä ja antamaan heille mahdollisuuden hyödyntää todellista potentiaaliaan. Tämä mahdollistaa erilaisten ideoiden ja lähestymistapojen kukoistamisen ja on osallistavan kulttuurin perusta. Siksi työskentelemme monimuotoisuuden ja inkluusion eteen joka päivä. Arvostamme sekä kannustamme aina erilaisten hakijoiden saamista mukaan kaikkiin rekrytointeihimme.

Siemens Healthineersillä uskomme meidän Healthineers Way of Working (HWOW) -hybridimallin johtavan joustavampaan, terveellisempään ja tuottavampaan työn tekemisen tapaan. Healthineers Way of Working (HWOW) kannustaa työntekijöitä valitsemaan itselleen, tiimilleen ja asiakkaalle parhaiten soveltuvimman paikan työskennellä.

Terveydenhuoltoalalla vastuullisuus on kaiken tekemisen lähtökohta, minkä vuoksi tehtävään valittavalle kandidaatille teetetään taustaselvitys, sekä huumausainetesti.

To all recruitment agencies: Siemens Healthineers does not accept agency resumes. Please do not forward resumes to our jobs alias, employees, or any other company location. Siemens Healthineers is not responsible for any fees related to unsolicited resumes.

Lue lisää

Avoimet työpaikat