Huoltoinsinööri / tekninen asiantuntija

Ilmoittaja Mediq Suomi Oy

Sijainti Espoo

Haku päättyy 30.10.2022

Lisätietoja Jyri Rintala

S-posti jyri.rintala@mediq.com

Mediq on kansainvälinen terveydenhuollon tarvikkeiden ja laitteiden sekä niihin liittyvien palveluiden tarjoaja ja markkinajohtaja Pohjois-Euroopassa. Yhtiö toimii 13 maassa ja sen liikevaihto on 1 mrd. euroa. Visiomme on olla terveydenhuollon valittu kumppani, kun parannetaan hoitotuloksia ja kehitetään kohtuuhintaista hoitoa ihmisille. Haluamme kasvaa ja vaikuttaa terveydenhoidon kehittämiseen ja tarjota asiakkaillemme kestäviä ratkaisuja vastaamaan myös tulevaisuuden tarpeisiin. Teemme työtä koko sydämellämme.

Tutustu meihin tarkemmin: www.mediq.fi

Me Mediq Suomi Oy:ssä palvelemme suomalaisia terveydenhuollon ja laboratorioalan ammattilaisia. Olemme Suomen johtava terveydenhuollon ja laboratorioiden laitteiden ja tarvikkeiden toimittaja.

Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä kansainvälisessä, kasvavassa ja osaavassa yrityksessä.

Oletko suunnitelmallinen ja pystyt itsenäiseen päätöksentekoon? Suhtaudutko positiivisesti haasteisiin ja ratkot sinnikkäästi eteesi tulevat ongelmat? Oletko kiinnostunut siitä miten laitteet toimivat ja miten niillä saa tarjottua parasta mahdollista hoitoa sitä kaipaaville? Jos tämän lisäksi pärjäät englanniksi, osaat käyttää Microsoft Officen perusohjelmistoja sekä olet tarvittaessa valmis matkustamaan työsi takia, niin saattaisit olla etsimämme henkilö. Voit olla joko kokenut ammattilainen tai vasta alalle saapuva uusi tähti, sillä sinut perehdytetään aina vastuullasi oleviin tuotteisiin.

Haemme nyt tekniseen palveluumme

KOLMEA HUOLTOINSINÖÖRIÄ/TEKNISTÄ ASIANTUNTIJAA

vahvistamaan Espoossa sijaitsevan teknisen palvelumme laboratorio- ja lääkintälaitehuoltoa.

1. Tehtävä: Tekninen asiantuntija sairaala- ja laboratoriolaitteisiin
2. Tehtävä: Tekninen asiantuntija korjaamollemme sekä vastaamaan pienlaitteista
3. Tehtävä: Tekninen asiantuntija sairaala- ja laboratoriolaitteisiin määräaikaiseen opintovapaan sijaisuuteen 12/2023 asti.

Tehtävässäsi toimit Suomessa teknisenä asiantuntijana myymiemme laitteiden osalta alipainehaavanhoidosta ja diagnosoivasta analytiikasta aina leikkaussaliasennuksiin asti. Huoltotoiminta tapahtuu tuotteista riippuen asiakkaidemme toimitiloissa sekä tarvittaessa omissa toimitiloissamme Espoossa. Toimit yhteistyössä myyntihenkilöstömme kanssa laaja-alaisesti; tuet tarjousten laadintaa teknisellä asiantuntemuksellasi, varmistat laitteiden käyttöönotot, tuet asiakkaita laitteiden käyttöön liittyvissä teknisissä asioissa ja teet laitehuollot ennalta laaditun suunnitelman mukaisesti. Toiminnallasi varmistat asiakkaidemme laitteiden jatkuvan toiminnan sekä teknisen tuen asiakkaidemme tekniselle henkilöstölle.

Toivomme, että sinulla on hyvä tekninen tietämys hankittuna joko koulutuksen ja/tai kokemuksen kautta sekä kyky ylittää asiakkaan odotukset ensiluokkaisella ”can do” -asiakaspalveluasenteella.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän kansainvälisessä ja osaavassa yrityksessä. Tukenasi sinulla on yrityksen osaavat ammattilaiset mm. oston, myynnin, asiakaspalvelun, taloushallinnon ja logistiikan organisaatioissa.

Asiakkaidemme toimitilojen sijaitessa ympäri Suomea, sisältää työ luonnollisesti myös matkustusta ja edellyttää ajokorttia. Matkat asiakkaille taittuvat tarjoamallamme täydellä autoedulla.

Soita ja kysy lisää! Lisätietoja tehtävästä antaa teknisen palvelun päällikkö Jyri Rintala, puh. 040 612 6249, tiistaina 25.10. klo 15-17 ja torstaina 27.10. klo 15-17.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa mahdollisimman nopeasti – aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen pian – kuitenkin viimeistään 30.10.2022.

Lue lisää

Avoimet työpaikat