Huoltoasentaja

Ilmoittaja Haltija Group Oy

Sijainti Uusimaa

Haku päättyy 24.6.2021

Lisätietoja Tuomo Linden, p.040-450 6754,

S-posti tuomo.linden@haltija.fi

Jos haluat mukaan kasvuun ja merkitykselliseen työhön – hae apuvälinehuollon tehtäviin Haltijaan

Haltija Group Oy on suomalainen palveluyritys, jonka kattavasta valikoimasta löytyvät apuvälineet, hoitotarvikkeet ja tukituotteet niin terveydenhuollon ammattilaisten, yritysten kuin kuluttaja-asiakkaidenkin tarpeisiin. Valmistamme myös korkealaatuisia suojatuotteita terveydenhuollon käyttöön. Valtakunnallisesti palveleva Haltijan huolto- ja vuokrauspalvelu mahdollistaa laitteiden turvallisen käytön ja oikea-aikaisen saatavuuden. Tutustu meihin www.haltija.fi.

Etsimme Haltijan kasvua vahvistamaan apuvälinehuoltajaa pääkaupunkiseudun alueelle. Jos sinulla on aiempaa kokemusta asiakkaan tiloissa tehtävästä huollosta, sähköisten ja mekaanisten laitteiden korjauksista ja haluat olla tehokkaana osana huollon tiimiä, niin kerro meille itsestäsi. Kutsumme sopivat henkilöt haastatteluun ja täytämme paikat oikean henkilön löydyttyä. Laita hakemuksesi otsikkoon kotikaupunkisi millä alueella pystyt työskentelemään.

Työssä tarvitset hyvät vuorovaikutustaidot, kyvyn johtaa omaa työskentelyä itsenäisesti, hyvän asiakaspalveluasenteen, sekä sitoutumisen oman osaamisen jatkuvaan parantamiseen. Laskemme eduksesi apuvälinealan tuntemuksen, englanninkielen taidon ja aiemman työkokemuksen huoltopalveluista.

Laita vapaa hakemuksesi CV:n kanssa osoitteeseen rekry@haltija.fi (muista laittaa otsikkoon, oma kaupunkisi). Otamme yhteyttä sopiviin hakijoihin.

Avoimet työpaikat