Huollon asiantuntija

Ilmoittaja Haltija Group Oy

Sijainti Vantaa

Haku päättyy 26.6.2022

Lisätietoja Pia Yli-Kankahila

S-posti pia.yli-kankahila@haltija.fi

Huollon asiantuntija

Haltija Group Oy on suomalainen, alan nimekkäimmistä apuvälineyrityksistä syntynyt, vahvasti kasvava yritys. Tarjoamme kattavat apuväline- kuntoutus – ja hyvinvointiteknologiaratkaisut asiakkaidemme erilaisiin tarpeisiin liikkumisesta kommunikointiin ja päivittäisiin hoito- ja hygieniatuotteisiin. Mahdollistamme hyvän ja toimintakykyisen elämän eri ikäisille asiakkaillemme erilaisiin elämäntilanteisiin. Haltija Group Oy:n omistaa suomalainen perheyhtiö Berner Oy.

Haemme huollon asiantuntijaa Vantaan toimipisteeseemme vahvistamaan huollon toimintaamme.

Tarkoituksena on tarjota julkiselle ja yksityiselle terveydenhuollolle heidän arkeaan helpottavaa palvelua työskentelemällä asiakasrajapinnassa asiakkaidemme apuvälineitä korjaten Haltijan toimesta. Jos haluat toimia tärkeässä roolissa, jossa pääset edistämään ihmisten elämänlaatua ja terveyttä, jatka lukemista!

Mitä Haltijan huollon asiantuntija tekee? Tehtävässä toimit osana huollon liiketoimintaa, jossa palvellaan yksityisiä- ja julkisia terveydenhuollon organisaatioita ympäri Suomen. Tiimin esihenkilönä toimii huollon Vantaan huoltopäällikkö.

Huollon asiantuntijan tehtäviin kuuluu muun muassa:
-Asiakkaalla ja huollon tiloissa tehtävät apuvälineiden huollot ja korjaukset.
-Liikkuminen huoltoautolla. Työssä liikutaan pääkaupunkiseudun alueella.
-Työtehtävien kirjaukset suoritetaan laiteseurantaan ja asiakkaan järjestelmään.

Ketä ja mitä haemme? Sinun ei tarvitse olla työurasi huipulla, mutta toivomme aiempaa kokemusta jonkinlaisista huoltotöistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää motivoitunutta ja aikaansaavaa asennetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Sinun tulee myös pystyä johtamaan omia aikatauluja tehokkaasti. Ketteryys mobiilisovellusten kanssa katsotaan eduksesi. Koulutuksesi voi olla esimerkiksi apuvälineteknikko, sähköasentaja tai muu tekninen koulutus.

Meille on myös tärkeää, että jokainen haltijalainen viihtyy työssään. Emme etsi vain osaavaa henkilöä. Etsimme myös työyhteisöömme sopivaa, rennolla mutta ahkeralla työotteella työskentelevää henkilöä. Sovit Haltijan osaavaan joukkoon erinomaisesti, mikäli sinulta löytyy ahkeran työotteen lisäksi huumorintajua, tiimityöskentelytaidot sekä omaat kehittämismyönteisen työotteen.

Haltija tarjoaa työnantajana hyvät henkilöstöedut, mm. lounasedun, liikunta- ja kulttuuriedun, laajan työterveyshuollon palvelut, lakisääteisen tapaturmavakuutuksen lisäksi sairaskuluvakuutuksen ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen heti ensimmäisestä työpäivästä lähtien, hedelmät ja kaffet sekä mahdollisuuden vuokrata Haltijan tuotantoautoja yksityiseen käyttöön. Tiimissä on paljon tietotaitoa ja osaamista, joten osaamisesi ja tieto taitosi kehittyminen on varmasti taattu.

Tehtävä on vakituinen. Tehtävän palkkaus määräytyy pätevyytesi ja työkokemuksesi mukaan välille 2300-2700€ /kuukaudessa. Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa lähiesimies, Pia Yli-Kankahila. Pian tavoittaa numerosta 0417312103 tai sähköpostitse pia.yli-kankahila@haltija.fi.

KIINNOSTUITKO? Hae tehtävää 26.6.2022 mennessä lähettämällä hakemuksesi Duunitorin sivujen kautta.

Kerrothan meille hakemuksessa avainosaamisesi, ammatilliset onnistumisesi sekä miksi juuri sinä olisit sopiva tähän tehtävään. Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.

Lue lisää

Avoimet työpaikat