Huollon asiantuntija

Ilmoittaja Berner Oy

Sijainti Vantaa

Haku päättyy 30.4.2024

Lisätietoja Pia Yli-Kankahila

S-posti pia.yli-kankahila@berner.fi

Haemme huollon asiantuntijaa vuorotteluvapaan sijaiseksi MedLab -liiketoimintayksikköömme Berner Oy:n Viinikkalan toimipisteeseen 1.6.2024 – 8.9.2024 väliselle ajalle.

Tarjoamme julkiselle ja yksityiselle terveydenhuollolle heidän arkeaan helpottavaa palvelua korjaamalla ja huoltamalla asiakkaidemme apuvälineitä. Lisäksi teemme muutostöitä yksilöllisiin apuvälineratkaisuihin. Huollon asiantuntijan tehtävässä pääset edistämään ihmisten elämänlaatua ja terveyttä näiden tehtävien parissa asiakasrajapinnassa työskennellen.

Huollon asiantuntijan tehtäviin kuuluu:

 • Asiakkaalla ja huollon tiloissa tehtävät apuvälineiden huollot, korjaukset ja muutostyöt.
 • Liikkuminen huoltoautolla. Työssä liikutaan pääasiassa Etelä-Suomen alueella.
 • Työtehtävien kirjaukset suoritetaan laiteseurantaan ja asiakkaan järjestelmään.
 • Osallistuminen myyntitiimin kehittämiseen.

Odotamme sinulta

 • Sinun olisi hyvä olla jo jonkin verran osaamista apuvälineiden huoltamisesta, korjaamisesta sekä yksilöllisten muutostöiden tekemisestä. Koulutukseltasi voit olla esimerkiksi apuvälineteknikko tai sähköasentaja.
 • Toivomme sinulta hyviä itsensä johtamisen taitoja sekä aikaansaavaa asennetta – sinun tulee pystyä johtamaan omia aikatauluja tehokkaasti ja priorisoimaan työtehtäviä.
 • Huoltoteknillisen osaamisen lisäksi ketteryys erilaisten järjestelmien kanssa on välttämätöntä Olethan siis valmis sitoutumaan myös koneella työskentelyyn huoltokirjausten muodossa.
 • Sovit joukkoon erinomaisesti, mikäli sinulta löytyy ahkeran työotteen lisäksi huumorintajua, tiimityöskentelytaidot sekä omaat kehittämismyönteisen työotteen.

Huomioithan, että hakiessamme vuorotteluvapaan sijaista, sinun tulisi täyttää TE-toimiston kriteerit:

 • Sijaisen on oltava työtön työnhakija TE-toimistossa välittömästi ennen sijaisuuden alkamista.
 • Sijaiseksi käy henkilö, jonka työttömyys on yhdessä tai useammassa jaksossa kestänyt vähintään 90 kalenteripäivää vuorotteluvapaan alkamista edeltäneiden 14 kuukauden aikana.

Poikkeus: Seuraavissa tilanteissa sijaiseksi voidaan palkata henkilö, jonka työttömyys on kestänyt vain yhden päivän välittömästi ennen sijaisuuden alkamista:

 • Henkilö on vuorotteluvapaan alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias
 • Henkilö on alle 30-vuotias ja ammatillisen- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään vuosi.

Keskeneräiset opinnot ja mahdollinen yritystoiminta on selvitettävä TE-toimistossa. Sijaiseksi ei voida palkata henkilöä, jota pidetään työttömyysturvalaissa määriteltynä päätoimisena opiskelijana tai päätoimisena yrittäjänä.

Voit odottaa meiltä:
Pääset osaksi tiimiä, jossa on paljon tietotaitoa ja osaamista, joten tietotaitosi kehittyminen on varmasti taattu.

Vahva arvopohja ei näy meillä vain juhlapuheissa vaan konkreettisina tekoina arjessamme. Työhyvinvointitutkimuksessa jopa 97 % työntekijöistämme koki pystyvänsä toimimaan tehtävässään yrityksemme perusarvojen – työ, rehellisyys ja ihminen – mukaisesti. Myös kokemus työn merkityksellisyydestä on meillä poikkeuksellisen korkealla tasolla.

Panostamme johtamisen ja työtyytyväisyyden kehittämiseen pitkäjänteisesti ja sitoutuneesti. Pyrimme koko ajan parempiin tuloksiin – pääset kehittämään ja kehittymään kanssamme jatkuvan parantamisen hengessä.

Hyvinvointisi on meille tärkeää, joten huolehdimme sinusta laajoilla työterveyspalveluilla sekä tukemalla liikunta ja kulttuuriharrastuksia. Ensimmäisen puolen vuoden jälkeen palveluihin kuuluvat mm. erikoislääkärit ja hammashoito.

Olemme vastuullisuusohjelmassamme sitoutuneet yrityksemme monimuotoisuuden lisäämiseen ja yhdenvertaisuuden edistämiseen työelämässä. Tule meille sellaisena kuin olet – me pidämme huolen siitä, että työyhteisössämme voit olla aito oma itsesi.

Pyrimme toteuttamaan tarvittavia mukautuksia. Voit kysyä tehtävän tai toimitilojemme esteettömyyttä koskevista asioista HR-tiimiltämme osoitteesta hr.palvelut@berner.fi.

Olisitko sinä meidän huollon tiimimme vuorotteluvapaan sijainen? Jos kiinnostuit tehtävästä, hae tehtävää Duunitorin hakemukset –palvelun kautta 30.4.2024 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Apuvälineratkaisuiden myyntipäällikkö Pia Yli-Kankahilalta, p. 041 731 2103 tai pia.yli-kankahila@berner.fi.

Berner Oy on vuonna 1883 perustettu kasvava ja kansainvälistyvä suomalainen neljän liiketoiminta-alueen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset tuotteet ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Pääkonttorimme, tutkimus- ja kehitysyksikkömme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa, tytäryhtiömme Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Baltiassa. Konsernimme liikevaihto vuonna 2022 oli 717,5 miljoonaa euroa ja meillä työskentelee yli 800 henkilöä. Vastuullisilla toimintatavoilla on Bernerillä pitkät perinteet ja vastuullisuus kiteytyy vahvasti myös kaiken tekemisemme ytimeen eli huomisen puolustamiseen – toimimme niin, että meillä kaikilla on vielä 100 vuodenkin päästä hyvä olla ja elää #huomisenpuolustaja. Lisätietoja: berner.fi

Lue lisää

Avoimet työpaikat