HR-päällikkö

Ilmoittaja Haltija Group Oy

Sijainti Vantaa tai Pirkkala

Haku päättyy 17.6.2021

Lisätietoja Eeva Salo

S-posti krs02@academicwork.fi

Jos haluat olla mukana hyvinvointialan ja apuvälineteknologian vahvassa kasvussa ja antaa siihen oman tärkeän panoksesi, siihen tarjoutuu tilaisuus alan kasvuvaikuttaja Haltija Group Oy:ssä. Haemme nyt HR-päällikköä osaksi hallintotiimiämme.

Kuvaus
Haltijan HR-päällikkönä vastaat näkemyksellisen HR-strategian toteuttamisesta käytännönläheisesti. Vastuullasi on tehtävät palkanlaskennasta TES- ja työsuhdeasioihin sekä HR-raportoinnista järjestelmien pääkäyttäjyyteen. Osaat neuvoa henkilöstöpolitiikkaamme liittyvissä kysymyksissä – samalla kun kehität ja päivität sen sisältöä tarpeen mukaan. Esihenkilöt voivat tukeutua osaamiseesi arkisissa työsuhdeasioiden tulkintatilanteissa. Vaikutat Haltija Akatemian tuleviin opintosisältöihin ja tuet tuottamallasi some-sisällöllä ulkoisesti ja sisäisesti Haltijan työnantajamielikuvaa. Lisäksi toimit myös yrityksen tietosuojavastaavana.

Työtehtävä
Päivittäisten työsuhdeasioiden hoitaminen
Palkkahallinnon prosessit
Rekrytointi ja onboarding
Työterveyshuollon yhteyshenkilönä toimiminen
Henkilöstön neuvonta työsuhdeasioissa
Esimiestuki työsuhdeasioihin liittyen
HR-kehitystehtävät
Etsimällämme henkilöllä on
Tarjolla on nyt vahvalle osaajalle itsenäinen rooli, johon hyvät valmiudet antaa soveltuva korkeakoulututkinto sekä työkokemus, jossa edellä kuvatut tehtävät ovat jo olleet osa arkipäivääsi. Työskentelet mielelläsi ihmisten kanssa ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Pidät tuloshakuisesta työskentelystä, mutta jaat mottomme “ Meillä on aito halu auttaa”.

Tehtävä sopii sinulle, jolla on jo aikaisempaa kokemusta operatiivisesta HR-työstä ja haluat ottaa seuraavan askeleen urallasi kohti itsenäistä roolia, jossa pöydälläsi on laajasti kaikki HR-prosessit. Päivittäisen HR-tekemisen lisäksi pääset vaikuttamaan HR-strategiaan ja osallistumaan erilaisiin kehitysprojekteihin.

Muuta tietoa
Aloitus: sopimuksen mukaan
Sijainti: Vantaa tai vaihtoehtoisesti Pirkkala
Kesto: vakituinen, kokoaikainen
Yhteystiedot: tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Haltija Groupin puolesta ja yhteydenotot liittyen tehtävään pyydetään lähettämään Academic Workille.

Lue lisää

Avoimet työpaikat