Haavanhoitotuotteiden tuoteryhmäpäällikkö

Ilmoittaja OneMed Oy

Sijainti Helsinki

Haku päättyy 21.3.2021

Lisätietoja Timo Jäntti, Taplow Executive Search

S-posti timo.jantti@taplow.fi

OneMed Oy kuuluu OneMed-konserniin, joka on Pohjois-Euroopan johtava terveydenhoidon tuotteiden, laitteiden ja tukipalveluiden myyntiin, markkinointiin ja jakeluun erikoistunut yritys. Toimimme useassa Euroopan maassa ja pääkonttorimme sijaitsee Tukholmassa Ruotsissa. OneMed Oy:n kattava tuotevalikoima koostuu johtavien terveydenhoidon laite- ja tarvikevalmistajien sekä omista tuotemerkeistämme. Panostamme hoitotuloksia parantaviin ratkaisuihin, ja kumppaninamme terveydenhoidon toimijat voivat tuottaa laadukkaampaa hoitoa potilaille alhaisemmin hoitokuluin, ympäristöystävällisesti ja vastuullisesti. Suomessa henkilöstöä on hieman alle sata. Toimipisteemme sijaitsee Helsingissä hyvien kulkuyhteyksien päässä. Voit lukea lisää meistä ja toiminnastamme: onemed.fi, onemed.com – sivustoilta.

HAAVANHOITOTUOTTEIDEN TUOTERYHMÄPÄÄLLIKKÖ

Etsimme organisaatioomme asiakaslähtöistä tuoteryhmäpäällikköä monipuoliseen tehtävään. Vastaat tuotteiden käyttöä tukevan konseptin lanseeraamisesta, ylläpidosta ja kehittämisestä yhdessä haavanhoidon asiantuntijan kanssa. Kokonaisuus pitää sisällään mm. haavakoulutusprojektien suunnittelemista sekä toteuttamista. Vastuullasi on myös toimittajayhteistyö, markkinointitoimenpiteiden sekä markkinointimateriaalien suunnittelu ja toteutus yhdessä markkinointiviestinnän kanssa sekä myynnin tukitoiminnot. Toimit esihenkilönä haavanhoidon asiantuntijalle ja työtä tehdään yhteistyössä OneMed-konsernin kansainvälisen organisaation kanssa.

Lisäksi vastaat kilpailukykyisen tuotevalikoiman kehittämisestä ja hallinnasta OneMedin asiakkaille sekä tarjouspyyntöjen tuotekohdistuksista ja hinnoittelusta. Olet vahvasti mukana myös myyntiedustajien koulutuksessa ja yhteistyössä konseptin jalkautuksessa markkinoille.

Olet haavanhoidon ammattilainen, jolla on useamman vuoden käytännön kokemus haavanhoidosta tai vastaavanlaisista tuotepäällikkö/tuoteryhmäpäällikön tehtävistä terveydenhuollon parista. Olet motivoitunut ja vahvasti omaan tehtävääsi sitoutunut, myyntihenkinen ja positiivinen persoona, joka osaa hahmottaa kokonaisuuksia ja priorisoida tehtäviä. Olet idearikas ja omatoiminen tiimipelaaja. Olet myös päämäärätietoinen ja pitkäjänteinen, joka kykenee viemään suunnitelmat käytännön tasolle. Olet uskottava esiintyjä ja koulutat mielelläsi terveydenhuollon ammattilaisia.

Tiimipelaajana olet innostuva sekä innostava ja kykenet motivoimaan myös muita omalla persoonallasi ja kokemuksellasi. Haluat tuoda oman vahvan panoksesi kehittämään markkinoinnin ja myynnin hyvää yhteistyötä ja asiakaskokemusta.

Puhut sujuvasti suomea ja englantia, ruotsinkielitaito on sinulle eduksi. Tehtävässäsi sinulla on mahdollisuus matkustaa kotimaassa ja ulkomailla. Sinulla on sairaanhoidollinen tai kaupallinen koulutus ja toimipiste on mielellään OneMedin konttori Haagassa Helsingissä.

Tarjoamme kaiken tarvittavan tuen tehtävässä alkuun pääsemiseksi, mukavan työyhteisön ja mielenkiintoisen työtehtäväkokonaisuuden.

Meillä on työ, jolla on merkitystä.

Avoimet työpaikat