Gynekologian ja urologian tuotepäällikkö

Ilmoittaja Steripolar Oy

Sijainti Espoo

Haku päättyy 25.2.2024

Lisätietoja Tuoteryhmäpäällikkö Essi Pöysti

S-posti essi.poysti@steripolar.fi

Maailmaa voi katsoa monesta näkökulmasta. Joku mittaa arvoa euroissa, toinen titteleissä. Meillä Steripolarissa on elämään ihan erilainen vinkkeli. Olemme jo vuodesta 1985 alkaen ymmärtäneet terveyden edistämistä, teknologiaa ja yhteiskuntaa rohkeasti eri tavalla kuin moni muu. Tavanomaista laajemmin. Syvemmin. Inhimillisemmin. Sillä tiedostamme, että kuka tahansa meistä saattaa milloin tahansa olla potilas.

Haluamme, että terveyden edistämisen ketjussa kukaan ei jää yksin. Ei ammattilainen, asiakas tai päättäjä. Heitä jokaista varten on valmiina steripolarilainen ratkaisunlöytäjä, asiansa tunteva ihminen terveysteknologian kärjessä.

Oletko sinä seuraava ratkaisunlöytäjä? Etsimme nyt kasvavaan joukkoomme heittäytyvää ja asiakkaan eduksi itsensä likoon laittavaa

GYNEKOLOGIAN JA UROLOGIAN TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ

Tässä tehtävässä pääset työskentelemään tehokkaan myyntitiimin kanssa ja kehittämään gynekologian, urologian ja obstetriikan kokonaisuutta. Työskentelet osana rautaisten ammattilaisten tiimiä ja rakennat osaamisalueen pitkän aikavälin toimintasuunnitelmaa.

Tehtävä on hieno mahdollisuus päästä terveysteknologian näköalapaikalle sekä kehittämään palveluvalikoimaa uusilla ja innovatiivisilla tuotteilla. Pääset tekemään tiivistä yhteistyötä osaamisalueen toimittajien sekä avainasiakkaiden kanssa. Osaamisellasi tuet myyntitiimiä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
Tehtäviisi kuuluu muun muassa:

 • gynekologian, urologian ja obstetriikan osaamisalueesta vastaaminen
 • lyhyen ja pitkän aikavälin tavoitteiden asettaminen
 • osaamisalueen myynnin seuranta ja asiakastyön kohdennusten määrittäminen
 • markkinointiviestinnän kohdennukset ja toteutuman seuranta
 • uusien tuotteiden kartoitus ja lanseeraus
 • omien asiakkaidesi säännölliset tapaamiset
 • tarjousprosessin hallinta ja yhteistyö hankintatoimen kanssa

Tehtävässä menestymiseksi tarvitset:

 • kokemusta vastaavista työtehtävistä
 • matkustusvalmiutta ja B-ajokortin
 • tehtävään soveltuvan koulutustaustan ja hyvät IT-taidot
 •  sujuvan suomen kielen taidon sekä hyvän englannin kielen osaamisen

Odotamme sinulta dynaamista, positiivista ja ammattimaista työskentelyotetta. Eduksi katsomme kliinisen osaamisen gynekologian, urologian ja obstetriikan osa-alueilta.

Tarjoamme sinulle vakituisen ja joustavan työn Espoon toimipisteellämme. Sinua odottaa vaativa ja ammatillista osaamistasi kehittävä tehtävä sekä mukavat ja yhteen hiileen puhaltavat työkaverit. Tarjoamme hyvät työsuhde-edut sekä ympäristön, jossa pääset kehittämään osaamista ja ammattitaitoasi. Varmistamme korkeatasoisen perehdytyksen ja tuen tehtävän haltuunottoon.
Jätäthän hakemuksesi 25.2.2024 mennessä: rekry@steripolar.fi. Toimithan pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävään liittyen antaa tuoteryhmäpäällikkö Essi Pöysti (050 554 1964, etunimi.sukunimi@steripolar.fi). Essin tavoitat parhaiten arkisin 6.–16.2. klo 15.30–16.00.

Lue lisää

Avoimet työpaikat