Field Sales Manager

Ilmoittaja Berner Oy

Sijainti Pääkaupunkiseutu, Turku, Tampere

Haku päättyy 3.9.2023

Lisätietoja Ilkka Alén

S-posti ilkka.alen@berner.fi

Haemme nyt kokenutta sekä tuloshakuista urologian FIELD SALES MANAGERIA

Tehtävässä:

– toimit aktiivisesti asiakasrajapinnassa ja vastaat sekä oman alueesi että nimettyjen avainasiakkaiden myyntituloksesta
– kehität nykyisiä asiakassuhteita ja etsit aktiivisesti uusia myyntimahdollisuuksia
– suunnittelet ja toteutat markkinointi- ja koulutusaktiviteetteja
– työskentelet läheisessä yhteistyössä muun myyntitiimin sekä päämiehiemme kanssa ja toimit myyntitiimin esihenkilönä ja varmistat tiimin tavoitteisiin pääsyn valmentavalla otteella.

Odotamme sinulta

Sinulla on jo kokemusta myynnin esihenkilötehtävistä terveydenhuollon tuotteiden parista ja kyky ohjata tiimiäsi valmentavalla otteella. Tunnet urologian tuotteita ja sinulla on vahvat alan verkostot. Sinulla on vahva kokemus myös julkisen terveydenhuollon hankintaprosesseista.

Toimit rohkeasti ja itseohjautuvasti terveydenhuollon nopeasti muuttuvassa ja kehittyvässä toimintaympäristössä. Työskentelyotteesi on tavoitteellinen ja suunnitelmallinen. Tarvitset sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien, asiakkaiden ja päämiesten kanssa toimimiseen myös erinomaisia vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja.

Tehtävän arki edellyttää, että pystyt asioimaan sujuvasti englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti, sinulla on hyvät tietotekniset valmiudet omaksua erilaisia järjestelmiä ja olet käyttänyt CRM-ohjelmia. Tehtävä sisältää matkustamista kotimaassa ja ulkomailla, joten hyvä sijainti tehtävän hoitamiseen olisi pääkaupunkiseutu, Turku tai Tampere.

Hyvän pohjan tehtävän hoitamiselle antavat soveltuva korkeakoulututkinto sekä useamman vuoden kokemus alalta. Uroterapeutin tausta olisi tehtävässä menestymisen kannalta etu.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden kasvavalla tulevaisuuden liiketoiminta-alueella. Tueksesi saat MedLab -liiketoimintayksikön ammattitaitoiset, innostuneet ja aktiiviset kollegat.

Lisäksi monialaisessa yhtiössämme on asiantuntemusta potilaskohtaisista implanteista elintarviketeollisuuden analysointilaitteisiin, joten saat tilaisuuden verkostoitua useiden eri alojen huippuammattilaisten kanssa.

Mitä voit odottaa meiltä

Vahva arvopohja ei näy meillä vain juhlapuheissa vaan konkreettisina tekoina arjessamme. Työhyvinvointitutkimuksessa jopa 97 % työntekijöistämme koki pystyvänsä toimimaan tehtävässään yrityksemme perusarvojen – työ, rehellisyys ja ihminen – mukaisesti. Myös kokemus työn merkityksellisyydestä on meillä poikkeuksellisen korkealla tasolla.

Panostamme johtamisen ja työtyytyväisyyden kehittämiseen pitkäjänteisesti ja sitoutuneesti. Pyrimme koko ajan parempiin tuloksiin – pääset kehittämään ja kehittymään kanssamme jatkuvan parantamisen hengessä.

Hyvinvointisi on meille tärkeää, joten huolehdimme sinusta laajoilla työterveyspalveluilla sekä tukemalla liikunta- ja kulttuuriharrastuksia. Ensimmäisen puolen vuoden jälkeen palveluihin kuuluvat mm. erikoislääkärit ja hammashoito.

Viihtyisät ja modernit toimitilamme metrolinjan varrella Herttoniemessä tarjoavat mukavat puitteet kollegoiden kohtaamiselle.

Bernerillä viihdytään pitkään – vakituisten työsuhteiden pituus on meillä keskimäärin lähes 10 vuotta!

Etkö vielä vakuuttunut? Lue nettisivujemme uratarinoista lisää tyytyväisistä berneriläisistä.

Olemme vastuullisuusohjelmassamme sitoutuneet yrityksemme monimuotoisuuden lisäämiseen ja yhdenvertaisuuden edistämiseen työelämässä. Tule meille sellaisena kuin olet – me pidämme huolen siitä, että työyhteisössämme voit olla aito oma itsesi.

Pyrimme toteuttamaan tarvittavia mukautuksia. Voit kysyä tehtävän tai toimitilojemme esteettömyyttä koskevista asioista HR-tiimiltämme osoitteesta hr.palvelut@berner.fi.

Lisätietoja antavat Berner Medicalin myyntijohtaja Ilkka Alén, p. 040 592 5180, parhaiten tavoitettavissa 29.8. klo 9–11 ja 30.8. klo 14–15 sekä Arespartnersin konsultti Johanna Lipponen, p. 044 738 8988, tavoitettavissa ke 23.8. klo 10–11 ja pe 1.9. klo 14–15. Jätä hakemuksesi CV:n ja palkkatoivomuksen kera oheisesta hakulinkistä tai osoitteessa https://tyopaikat.arespartners.fi 3.9.2023 mennessä.

Liittyisitkö juuri sinä mukaan joukkoihimme huomisen puolustajaksi?

Lue lisää

Avoimet työpaikat