Erityisasiantuntija

Ilmoittaja Sailab – MedTech Finland ry

Sijainti Helsinki

Haku päättyy 4.6.2021

Lisätietoja Laura Simik

S-posti laura.simik@sailab.fi

Etsimällämme erityisasiantuntijalla on kokemusta vaikuttamistyöstä ja edunvalvonnasta. Lisäksi hän ymmärtää lainsäädännön prosesseja. Hän on esiintymiskykyinen, kunnianhimoinen, aikaansaava ja ahkera. Hän haluaa työskennellä nopeasti kehittyvällä toimialalla, joka tarjoaa huikeita mahdollisuuksia terveydelle ja sen tulevaisuudelle.

Sailab – MedTech Finland ry:n erityisasiantuntijan työn tarkoituksena on vahvistaa ymmärrystä tiukasti säännellystä ja turvallisesta terveysteknologiasta toimivan ja kehittyvän terveydenhuollon kriittisenä osana. Erityisasiantuntija tekee työtä sen eteen, että terveysteknologiaan liittyvä lainsäädäntö ja valvonta olisivat mahdollistavia, jotta suomalaisella terveydenhuollolla olisi hyödynnettävänään laaja kirjo turvallisia ja kustannusvaikuttavia ratkaisuja.

Erityisasiantuntijamme vaikuttaa terveysteknologian sääntelyn uudistumiseen Suomessa ja seuraa kansainvälisen sääntelyn kehittymistä (esimerkiksi MD- ja IVD-asetus ja HTA). Erityisasiantuntijan tehtäviin kuuluu jäsenyritysten ja terveydenhuollon toimijoiden tiedottaminen ja kouluttaminen sääntelyyn liittyvistä asioista. Asiantuntijamme rakentaa vahvaa yhteistyötä esimerkiksi STM:n, THL:n ja Fimean kanssa. Työhön kuuluvat myös kuulemiset esimerkiksi eduskunnassa tai ministeriössä sekä tapaamiset sairaanhoitopiirien ja muiden päättäjien sekä vaikuttajien kanssa.

Erityisasiantuntijamme on yhteistyökykyinen ja osaa neuvotella. Hän puhuu ja kirjoittaa sujuvasti myös englanniksi ja uskaltaa tarttua haasteisiin. Hän haluaa kehittää työtään ja sen sisältöä sekä nauttii siitä, että saa tuloksia syntymään. Hän oppii ja omaksuu uutta nopeasti ja välittää tietoa ymmärrettävästi eteenpäin.

Vaikka hän on ulospäin suuntautunut ja dynaaminen, tietää hän tehtävän menestyksekkään suorittamisen vaativan tarkkuutta ja huolellisuutta. Erityisasiantuntijallamme on valmius matkustaa Suomessa ja Euroopassa ja osallistua muun muassa MedTech Europen sääntelytyöryhmän työhön.

Etsimällämme henkilöllä on korkeakoulututkinto ja työkokemusta järjestömaailmasta, terveydenhuollon kehittämisestä ja/tai elinkeinoelämästä. Hänellä on hyvät sidosryhmätaidot ja viestinnälliset valmiudet. Aiempaa kokemusta tämän toimialan sääntelystä ei vaadita, mutta kokemus vaikuttamistyöstä ja ymmärrys yhteiskunnallisesta päätöksenteosta on eduksi. Työtä on mahdollista tehdä osittain myös etätyönä.

Vapaamuotoiset hakemukset ja CV:t palkkatoiveineen 4.6.2021 mennessä rekrytointi@sailab.fi. Toimitusjohtaja Laura Simik vastaa kysymyksiin 24.5.2021 kello 14–16 ja 31.5.2021 kello 12–14.

Sailab – MedTech Finlad ry:n jäseniä ovat Suomen ja maailman suurimmat terveysteknologiayritykset. Tehtävää aiemmin hoitanut sääntelyasiantuntija Antti Järvenpää siirtyy Valtioneuvoston kansliaan erityisasiantuntijan tehtävään.

Lue lisää

Avoimet työpaikat