Dokumentoija (master data)

Ilmoittaja Mediq Suomi Oy

Sijainti Espoo

Haku päättyy 7.6.2022

Lisätietoja Tuija Weinitschke

S-posti tuija.weinitschke@mediq.com

Mediq on kansainvälinen terveydenhuollon tarvikkeiden ja laitteiden sekä niihin liittyvien palveluiden tarjoaja ja markkinajohtaja Pohjois-Euroopassa. Yhtiö toimii 13 maassa ja sen liikevaihto on 1 mrd euroa. Visiomme on olla terveydenhuollon valittu kumppani, kun parannetaan hoitotuloksia ja kehitetään kohtuuhintaista hoitoa ihmisille. Haluamme kasvaa ja vaikuttaa terveydenhoidon kehittämiseen ja tarjota asiakkaillemme kestäviä ratkaisuja vastaamaan myös tulevaisuuden tarpeisiin. Teemme työtä koko sydämellämme.

Tutustu meihin tarkemmin: www.mediq.fi

Me Mediq Suomi Oy:ssä palvelemme suomalaisia terveydenhuollon ja laboratorioalan ammattilaisia. Olemme Suomen johtava terveydenhuollon ja laboratorioiden laitteiden ja tarvikkeiden toimittaja.

Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä kansainvälisessä, kasvavassa ja osaavassa yrityksessä.

Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen (n. 12 kk)

DOKUMENTOIJAA (master data)

tuotetietojen hankkimiseen, tarkistamiseen ja kirjaamiseen eri tietokantoihin.

Työssäsi hankit tuotedokumentteja yhdessä tuotepäälliköittemme kanssa edustamiemme tuotteiden valmistajilta ja toimittajilta. Varmistat dokumenttien sääntelynmukaisuuden ja niiden aitouden. Käyt läpi pakkaustekstejä ja käyttöohjeita samalla varmistaen myös niiden sääntelynmukaisuuden. Vastaat dokumenttien tietojen syöttämisestä eri tietokantoihin.

Millaista henkilöä haemme?
Tehtävään soveltuva opintotausta voisi löytyä esimerkiksi AMK-opinnoista. Voit olla vastavalmistunut tai opintojen loppuvaiheessa vaikkapa harjoittelupaikkaa hakeva. Arvostamme kokemusta vastaavantyyppisistä tehtävistä, mutta enemmän meitä kiinnostaa tapasi tarttua toimeen ja viedä asioita eteenpäin oma-aloitteisesti ja ripeästi. Henkilönä olet tarkka, yksityiskohtiin huomiota kiinnittävä ja ratkaisuhakuinen. Englannin kieltä tarvitset työssä koko ajan, muu kielitaito (esim. ruotsi, saksa) on hyödyksi, mutta ei välttämätön.

Miksi Mediq?
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän kansainvälisessä, kasvavassa ja osaavassa yrityksessä. Vaikka työsi on itsenäistä, et ole yksin. Saat ympärillesi mukavat kollegat sekä kokeneen ja keskustelevan ilmapiirin. Tukenasi sinulla on vahvat ammattilaiset laatu-, myynti-, osto-, logistiikka-, asiakaspalvelu-, markkinointi-, tarjous- ja huoltotiimeissä.

Toimistomme sijaitsee Espoon Niittykummussa, jossa meillä on viihtyisät ja modernit tilat. Tässä tehtävässä on mahdollista tehdä osin myös etätyötä perehtymisvaiheen jälkeen.

Kiinnostuitko? Toivottavasti kuulemme sinusta pian!
Hakuaika päättyy 7.6.2022, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti.
Kerrothan hakemuksessasi, miksi haluat tähän tehtävään ja muistat liittää hakemukseesi myös ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.

Lue lisää

Avoimet työpaikat