Digital Sales Lead

Ilmoittaja Mediq Suomi Oy

Sijainti Espoo

Haku päättyy 17.11.2022

Lisätietoja Heidi Liikkanen

S-posti heidi.liikkanen@mediq.com

Mediq on kansainvälinen terveydenhuollon tarvikkeiden ja laitteiden sekä niihin liittyvien palveluiden tarjoaja ja markkinajohtaja Pohjois-Euroopassa. Yhtiö toimii 13 maassa ja sen liikevaihto on yli 1 mrd euroa. Visiomme on olla terveydenhuollon valittu kumppani, kun parannetaan hoitotuloksia ja kehitetään kohtuuhintaista hoitoa ihmisille. Haluamme kasvaa ja vaikuttaa terveydenhoidon kehittämiseen monessa maassa. Teemme työtä koko sydämellämme.

Me Mediq Suomi Oy:ssä palvelemme suomalaisia terveydenhuollon ja laboratorioalan ammattilaisia. Olemme Suomen johtava terveydenhuollon ja laboratorioiden laitteiden ja tarvikkeiden toimittaja. Olemme laajentamassa tuote- ja palveluvalikoimaamme tukemaan suomalaista terveydenhuoltoa käsillämme olevassa murroksessa ja edelleen kehittämään sitä eteenpäin yhdessä asiakkaidemme kanssa. Tutustu meihin: www.mediq.fi
Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä kansainvälisessä, kasvavassa ja osaavassa yrityksessä.

Haemme terveydenhuollon digitaalisten ratkaisujen myyntiin

DIGITAL SALES LEADia
vastaamaan digitaalisten ratkaisujen myynnistä ja markkinoinnista, sekä liiketoiminnan kokonaiskehittämisestä suomalaisten asiakkaiden tarpeisiin. Määrittelet ja toteutat alue- ja asiakaskohtaiset myyntistrategiat, olet ajan tasalla markkinakehityksestä ja asiakkaiden tarpeista, tarjoat tietoa ja visiota asiakkaille digitalisaation mahdollisuuksista ja hyödyistä terveydenhuollossa, sekä johdat myyntiprosessia sen kaikissa vaiheissa alkaen tuotteiden esittelystä aina asiakassopimukseen asti. Hallitset ja kehität tuotevalikoimaa vastaamaan asiakkaiden tarpeita ja vahvistamaan Mediqin kokonaistarjontaa.

Digitaaliset palvelut ovat keskeinen osa tulevaisuuden terveydenhuoltoa, joten tärkeä tehtäväsi on ymmärtää digitaalisuuden tarjoamia mahdollisuuksia ja arvoa asiakkaille. Viihdyt asiakasrajapinnassa, sinulla on kykyä kuunnella asiakasta sekä muuntaa asiakkaiden tarpeet ratkaisuehdotuksiksi. Sinulla on riittävä ymmärrys digitaalisten ratkaisujen taustalla vaikuttavista teknisistä tekijöistä, joten pystyt keskustelemaan myös asiakkaan teknisten edustajien kanssa. Rakennat toimivia yhteistyösuhteita niin asiakkaiden, päämiesten kuin sisäistenkin sidosryhmien kanssa.
Digital Sales Leadina vastaat markkinointi- ja myyntitoimenpiteiden suunnittelusta ja toteuttamisesta yhdessä markkinointitiimin ja myyntikentän kanssa, sekä koordinoit projekteihin liittyviä toimenpiteitä ja resursseja. Työssäsi sinua tukevat Mediqin vahvat tukiorganisaatiot, kuten tekninen palvelu ja talous, ja toimit läheisessä yhteistyössä myös projektihallinnan kanssa. Kollegasi myyntitiimeissä, joiden kanssa yhteistyössä suunnittelet myyntiä ja vastaat suunnitelmien toteutuksesta, ovat tärkeä sisäinen sidosryhmäsi. Lisäksi työskentelet kiinteästi asiakaspalvelumme back-office -myyjien ja tarjoushallinnan kanssa.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää:
– kokemusta On-Demand- ja SaaS- (Software as a Service) -ratkaisujen ja tuotteiden myynnistä
– kokemusta lääketieteellisten laitteiden parissa työskentelystä
– näyttöä tuloksellisesta ja tavoitteellisesta myyntityöstä sekä julkisella että yksityisellä sektorilla
– kliinisen ympäristön ymmärtämistä ja kykyä muuntaa asiakkaiden tarpeet ratkaisuehdotuksiksi
– proaktiivista ja itsenäistä työskentelyotetta
– matkustusvalmiutta ensisijaisesti Suomen sisällä asiakkaiden luokse
– erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja analyyttistä toimintatapaa
– sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä puhuttuna että kirjoitettuna
– koulutustaustasi voi olla esimerkiksi tekninen tai terveydenhuollon, mutta asenteesi on ikuisen oppimisen kannalla

Pohjois-Euroopan johtavana terveydenhuollon ja laboratorioiden laitteiden ja tarvikkeiden toimittajana tarjoamme sinulle näköalapaikan alan toimintaan. Pääset toimimaan osana Mediq Suomen terveydenhuollon ammattilaisista koostuvaa tiimiä, joka tekee töitä hyvällä draivilla huumoria unohtamatta.

Hae tehtävään lähettämällä hakemuksesi sekä palkkatoiveesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.11.2022. Jatkoon päässeet saavat linkin videohaastatteluun 17.11.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Heidi Liikkanen 050-3843816 seuraavina puhelinaikoina 8.11. klo 15-16 ja 9.11. klo 16-17.

Lue lisää

Avoimet työpaikat