Controller

Ilmoittaja Camp Scandinavia Oy

Sijainti Tampere

Haku päättyy 16.2.2022

Lisätietoja Eilakaislan henkilöstökonsultti Jennika Lahti

S-posti jennika.lahti@eilakaisla.fi

Camp Scandinavia Oy on vuonna 1978 perustettu perheyritys, jonka liiketoiminnan perustana on aina ollut innovatiivinen ja luova ote lääkinnällisen kuntoutuksen apuvälineisiin. Yritys valmistaa, maahantuo ja myy apuvälineitä kuten ortooseja, ortoosimateriaaleja ja -tarvikkeita sekä proteesi- ja ortoosikomponentteja. Camp Scandinavia Oy on osa Camp Scandinavia -yritysperhettä sekä Allard Group -konsernia.

Etsimme asiakasyrityksellemme Camp Scandinavia Oy:lle kehittymishaluista ja tilinpäätöstaitoista Controlleria vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtäviisi kuuluvat
Tämä tehtävä on näköalapaikka monipuolisiin taloushallinnon tehtäviin, jossa työnkuvaasi kuuluu taloushallinnon rutiinitehtävien lisäksi sisäisen laskennan tehtäviä. Tuotat erilaisia raportteja, analyyseja ja ennusteita päätöksenteon tueksi sekä teet mm. riskikartoituksia ja kustannuslaskentaa erilaisiin projekteihin. Vastaat taloushallinnon päivittäisestä toimivuudesta, kirjanpidosta ja vuositilinpäätöksestä mutta myös taloushallinnon kehittämisestä Camp Scandinavian eri yksiköissä sekä Camp Clinic yhtiössä. Toimit tiiviissä vuorovaikutuksessa myynnin, markkinoinnin, tuotehallinnan sekä logistiikan kanssa. Pääset osallistumaan monenlaisiin kehitysprojekteihin ja tarvittaessa toimimaan niiden koordinaattorina ja vastuuhenkilönä. Toimit myös Camp Mobilityn johtoryhmän jäsenenä.

Pääasiallinen työpisteesi tulee sijaitsemaan Tampereella, mutta tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta tarvittaessa myös muihin Camp Scandinavian konttoreihin sekä pääkonttoriin Helsingborgiin. Tulet tekemään tiivistä yhteistyötä talousasioissa myös Ruotsin pääkonttorin sekä muiden Ruotsin tukipalveluosastojen kanssa.

Toivomme sinulta
Olet etsimämme henkilö tehtävään, mikäli omaat aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista taloushallinnon tehtävistä vähintään muutaman vuoden ajalta sekä sinulla on tehtävään soveltuva taloushallinnon tutkinto (esim. KTM, tradenomi). Sinulle on sisäisen laskennan lisäksi ennestään tuttua kirjanpidon tehtävät, tilinpäätösten laatiminen sekä ALV- ja veroilmoitukset. Työskentelyotteeltasi olet ratkaisukeskeinen, proaktiivinen ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Lisäksi suhtaudut positiivisesti työn rutiineihin ja omaat rohkean, oma-aloitteisen asenteen sekä hyvät yhteistyötaidot. Tehtävässä edellytetään sekä suomen että englannin kielen sujuvaa osaamista sekä erinomaisia IT-taitoja. Sujuva ruotsin kielen taito katsotaan eduksesi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työtehtävän mielenkiintoisessa ja vakavaraisessa yrityksessä sekä itsenäisen tehtävänkuvan, jossa omalla osaamisellasi pääset kehittämään yrityksen toimintaa sekä omaa ammattitaitoasi. Työtovereiksesi saat motivoituneen tiimin, joka tukee työskentelyäsi ja kehittymistäsi. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa pikimmiten sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Jennika Lahti, puh. 050 435 6653 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 16.2.2022 mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat

Lue lisää

Avoimet työpaikat