Apuvälineteknikko

Ilmoittaja Haltija Group Oy

Sijainti Varsinais-Suomi

Haku päättyy 20.5.2021

Lisätietoja Antti Uuttera, p.040 522 4125

S-posti antti.uuttera@haltija.fi

Jos haluat mukaan kasvuun ja merkitykselliseen työhön – hae apuvälinehuollon tehtäviin Haltijaan

Haltija Group Oy on suomalainen palveluyritys, jonka kattavasta valikoimasta löytyvät apuvälineet, hoitotarvikkeet ja tukituotteet niin terveydenhuollon ammattilaisten, yritysten kuin kuluttaja-asiakkaidenkin tarpeisiin. Valmistamme myös korkealaatuisia suojatuotteita terveydenhuollon käyttöön. Valtakunnallisesti palveleva Haltijan huolto- ja vuokrauspalvelu mahdollistaa laitteiden turvallisen käytön ja oikea-aikaisen saatavuuden. Tutustu meihin www.haltija.fi

Etsimme Haltijan kasvua vahvistamaan apuvälinehuoltajaa Raision toimipisteeseen. Työskentely tapahtuu Varsinais-Suomen alueella. Jos sinulla on aiempaa kokemusta asiakkaan tiloissa tehtävästä huollosta, se katsotaan eduksesi. Asiakkailla tehtävät apuvälinehuollot koskevat pääasiassa sänkyjä ja potilasnostimia.

Haemme teknisesti taitavaa henkilöä, joka osaa toimia kaikenlaisten ihmisten parissa. Olet sosiaalinen ja osaat ohjata sekä aikatauluttaa omaa työtäsi. Toivomme, että olet kiinnostunut toimimaan tehokkaana osana huollon liiketoimintaa.

Jos tunnistat tuosta vahvuutesi, kerro meille lisää itsestäsi. Kutsumme sopivat henkilöt haastatteluun ja täytämme paikat oikean henkilön löydyttyä. Laita hakemuksesi otsikkoon kotikaupunkisi millä alueella pystyt työskentelemään.

Työssä tarvitset hyvät vuorovaikutustaidot, kyvyn johtaa omaa työskentelyä itsenäisesti, hyvän asiakaspalveluasenteen, sekä sitoutumisen oman osaamisen jatkuvaan parantamiseen. Laskemme myös eduksesi apuvälinealan tuntemuksen, englanninkielen taidon ja aiemman työkokemuksen huoltopalveluista.

Laita vapaa hakemuksesi CV:n kanssa osoitteeseen rekry@haltija.fi (muista laittaa otsikkoon, oma kaupunkisi). Otamme yhteyttä sopiviin hakijoihin.

Avoimet työpaikat