Apuvälineteknikko/jalka- tai fysioterapeutti

Ilmoittaja Respecta Oy

Sijainti Turku

Haku päättyy 6.2.2024

Lisätietoja Essi Männistö

S-posti essi.mannisto@respecta.fi

Etsimme apuvälineteknikkoa/jalka- tai fysioterapeuttia Turun klinikallemme

Tehtävänäsi on toimia alaraajaratkaisujen parissa esim. yksilölliset tukipohjalliset ja jalkineet. Tehtävääsi voi mahdollisesti myös kuulua ortoosien sovitusta sekä kaupintavarastojen hoitoa.

Työtehtäväsi muotoutuvat ja tarkentuvat asiakastarpeiden, sekä omien mielenkiinnon kohteittesi myötä. Vastaat itsenäisesti asiakaspalveluprosessista aina tarpeen arvioinnista ja suunnittelusta tuotteen valmistukseen ja kontrolliin asti. Työssäsi hyödynnät nykyaikaisia mitanotto- ja tuotantomenetelmiä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja tavoitteellisen työtehtävän yksilöllisten- ja valmisapuvälineiden parissa Suomen suurimmassa ja monipuolisimmassa apuvälinepalveluita tuottavassa terveysteknologia-alan organisaatiossa. Laadukas perehdytysohjelmamme varmistaa onnistumisesi tehtävässä, sekä työn mielekkyyden. Yrityksemme tarjoaa työntekijöilleen hyvät työsuhde-edut, sisältäen mm. laajan työterveyshuollon ja virike/liikuntaedut.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on apuvälineteknikon/jalka- tai fysioterapeutin koulutus, kokemusta pohjallisten valmistuksesta, sekä intoa viedä osaamisesi käytäntöön. Fysioterapeutin koulutuksen omaavilla tulee olla vähintään kahden vuoden kokemus jalkineiden ja tukipohjallisten arvioinnista, mitanotosta, valmistuksesta ja sovittamisesta. Haluamme, että sinulla on työssäsi asiakaslähtöinen asenne sekä oma-aloitteinen, ratkaisukeskeinen ja systemaattinen työskentelytapa. Työn hoitaminen vaatii ajokortin.

Tehtävä on vakituinen. Toivomme, että voisit aloittaa työskentelyn 1.3.2024.

Kiinnostuitko?

Jos innostuit, kerro siitä meillekin ja hae paikkaa sähköpostitse viimeistään 6.2.2024 osoitteessa rekry@respecta.fi. Liitä mukaan myös ansioluettelosi sekä saatekirje. Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Lue lisää

Avoimet työpaikat