Apuvälineteknikko

Ilmoittaja Respecta Oy

Sijainti Turku

Haku päättyy 14.6.2024

Lisätietoja Essi Männistö

S-posti essi.mannisto@respecta.fi

Etsimme apuvälineteknikkoa Turun klinikallemme

Tehtävänäsi on toimia alaraajaratkaisujen parissa esim. Yksilöllisesti valmistetut sekä valmisortoosit, yksilölliset tukipohjalliset ja jalkineet. Tehtävääsi voi mahdollisesti kuulua kaupintavarastojen hoitoa.

Työtehtäväsi muotoutuvat ja tarkentuvat asiakastarpeiden, sekä omien mielenkiinnon kohteittesi myötä. Vastaat itsenäisesti asiakaspalveluprosessista aina tarpeen arvioinnista ja suunnittelusta tuotteen valmistukseen ja kontrolliin asti. Työssäsi hyödynnät nykyaikaisia mitanotto- ja tuotantomenetelmiä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja tavoitteellisen työtehtävän yksilöllisten- ja valmisapuvälineiden parissa Suomen suurimmassa ja monipuolisimmassa apuvälinepalveluita tuottavassa terveysteknologia-alan organisaatiossa.

Laadukas perehdytysohjelmamme varmistaa onnistumisesi tehtävässä, sekä työn mielekkyyden. Yrityksemme tarjoaa työntekijöilleen hyvät työsuhde-edut, sisältäen mm. laajan työterveyshuollon ja virike/liikuntaedut.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on apuvälineteknikon koulutus.

Osaaminen valmistuksesta ja asiakastyöstä katsotaan eduksi, mutta sitä ei vaadita. Haluamme, että sinulla on työssäsi asiakaslähtöinen asenne sekä oma-aloitteinen, ratkaisukeskeinen ja systemaattinen työskentelytapa. Ajokortti katsotaan eduksi.

Tehtävä on vakituinen. Toivomme, että voisit aloittaa työskentelyn 1.7.2024 tai sopimuksen mukaan, mutta kuitenkin mahdollisimman pian.

Kiinnostuitko?

Jos innostuit, kerro siitä meillekin ja hae paikkaa sähköpostitse viimeistään 14.6.2024 osoitteessa rekry@respecta.fi. Liitä mukaan myös ansioluettelosi sekä saatekirje. Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Lue lisää

Avoimet työpaikat