Apuvälineteknikko

Ilmoittaja Respecta Oy

Sijainti Vaasa/Seinäjoki

Haku päättyy 16.2.2024

Lisätietoja Kaiju Mäkilä

S-posti kaiju.makila@respecta.fi

Etsimme kahta apuvälineteknikkoa Vaasan ja/tai Seinäjoen klinikallemme.

Tehtävänäsi on toimia protetiikan ja/tai valmistettavan ortotiikan sekä mahdollisesti myös jalkineiden ja tukipohjallisten parissa.

Työtehtäväsi muotoutuvat ja tarkentuvat asiakastarpeiden, sekä omien mielenkiinnon kohteittesi myötä. Vastaat itsenäisesti asiakaspalveluprosessista aina tarpeen arvioinnista ja suunnittelusta tuotteen valmistukseen ja kontrolliin asti. Työssäsi hyödynnät nykyaikaisia mitanotto- ja tuotantomenetelmiä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja tavoitteellisen työtehtävän yksilöllisten- ja valmisapuvälineiden parissa Suomen suurimmassa ja monipuolisimmassa apuvälinepalveluita tuottavassa terveysteknologia-alan organisaatiossa. Laadukas perehdytysohjelmamme varmistaa onnistumisesi tehtävässä, sekä työn mielekkyyden. Yrityksemme tarjoaa työntekijöilleen hyvät työsuhde-edut, sisältäen mm. laajan työterveyshuollon ja virike/liikuntaedut.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on apuvälineteknikon koulutus, mielellään kokemusta protetiikasta tai valmistettavasta ortotiikasta, sekä intoa viedä osaamisesi käytäntöön. Haluamme, että sinulla on työssäsi asiakaslähtöinen asenne sekä oma-aloitteinen, ratkaisukeskeinen ja systemaattinen työskentelytapa. Työn hoitaminen vaatii ajokortin. Suomen kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen välttämätön ja ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Tehtävä on vakituinen. Toivomme, että voisit aloittaa työskentelyn mahdollisimman pian.

Kiinnostuitko?

Jos innostuit, kerro siitä meillekin ja hae paikkaa sähköpostitse viimeistään 16.2.2024 osoitteessa rekry@respecta.fi. Liitä mukaan myös ansioluettelosi sekä saatekirje. Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käymme hakemuksia läpi ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lue lisää

Avoimet työpaikat