Apuvälinealan ammattilainen

Ilmoittaja Soleus Oy

Sijainti Helsinki

Haku päättyy 31.7.2024

Lisätietoja Timo Saari

S-posti timo.saari@soleusproteor.fi

Oletko pohtinut uutta työpaikkaa apuvälinealalta?

42-vuotias yksilöllisiin apuvälineratkaisuihin erikoistunut Soleus Oy hakee alan kokemusta omaavaa apuvälinealan ammattilaista. Oletko henkilö, joka nauttii asiakaspalvelusta ja uusien tilanteiden ratkaisemisesta?

Etsimämme henkilö kykenee hahmottamaan asiakkaan apuvälinetarpeet ja pohtimaan parhaan mahdollisen ratkaisun ja löytämään sen tekijän Soleuksen 20 ammattilaisen joukosta.

Saatat myös itse omata taidot ottaa vaikkapa kompressiotuotteiden mittoja tai sovittaa polvitukea. Tästä syystä edellytämme sinulla olevan terveydenhuoltoalan koulutus ja kokemusta alan asiakkaiden palvelemisesta. Toimenkuvaan vaikuttaa valitun henkilön oman osaamisen lisäksi myös alan tulevat näkymät ja yhteistyökuviot.

Tuettu lounasruokailu, työterveyspalvelut, sekä mukava työilmapiiri odottavat sinua Soleuksen kolmesta yksiköstä tällä kertaa Tenholantien toimipisteessä Helsingin Ruskeasuolla! Tarjoamme seuraksesi kokeneet kollegat ja mahdollisuuden päästä mukaan kehittämään Soleusta omalla panoksellasi.

Haluamme antaa sinulle aikaa pohtia asiaa ja viettää myös rauhassa kesälomaa. Mikäli lähetät hakemuksesi heinäkuun loppuun (31.7.) mennessä, niin vastaamme sinulle 16.8. mitä ajatuksia hakemuksesi synnytti meissä.

Jos haluat kuulla lisää tai sinulla on kysyttävää paikan suhteen, voit soittaa ma 24.6. klo 13:00-15:00 tai 29.7. 13:00-15:00 Timo Saari 0401515790. Hakemukset osoitteeseen timo.saari@soleusproteor.fi

Lue lisää

Avoimet työpaikat