Aluepäällikkö, infektioiden torjunta

Ilmoittaja Steripolar Oy

Sijainti Etelä-Suomi

Haku päättyy 10.3.2024

Lisätietoja Hanna Nevalainen (040 502 8828). Hannan tavoitat parhaiten 23.2., 1.3. ja 5.3 klo 14–16 välisenä aikana.

S-posti hanna.nevalainen@steripolar.fi

Maailmaa voi katsoa monesta näkökulmasta. Joku mittaa arvoa euroissa, toinen titteleissä. Meillä Steripolarissa on elämään ihan erilainen vinkkeli. Olemme jo vuodesta 1985 alkaen ymmärtäneet terveyden edistämistä, teknologiaa ja yhteiskuntaa rohkeasti eri tavalla kuin moni muu. Tavanomaista laajemmin. Syvemmin. Inhimillisemmin. Sillä tiedostamme, että kuka tahansa meistä saattaa milloin tahansa olla potilas.

Haluamme, että terveyden edistämisen ketjussa kukaan ei jää yksin. Ei ammattilainen, asiakas tai päättäjä. Heitä jokaista varten on valmiina steripolarilainen ratkaisunlöytäjä, asiansa tunteva ihminen terveysteknologian kärjessä.

Oletko sinä seuraava ratkaisunlöytäjä? Etsimme nyt kasvavaan joukkoomme innostunutta ja vaikuttavaan työhön potilaan parhaaksi tarttuvaa

INFEKTIOIDEN TORJUNNAN ALUEPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtävässäsi pääset infektioiden hallinnan tuotekehityksen kärjessä olevien ja laadukkaiden tuotteiden pariin ja vastaat alueesi myynnistä ja koulutuksesta julkisen ja yksityisen terveydenhuollon ammattilaisille. Työpäiväsi koostuvat Etelä-Suomen alueelle kohdistuvista asiakaskäynneistä sekä tuotekokeilujen, näyttelyiden ja koulutustilaisuuksien järjestämisestä ja toteutuksesta. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä tiimisi kanssa.

Tehtäviisi kuuluu muun muassa:

 • Myynti ja myynnin edistäminen omalla alueella
 • Käyttökoulutukset asiakkaille oman vastuualueen tuotteista
 • Oman ammattitaidon ja osaamisen ylläpitäminen ja kehittäminen
 • Oman alueen myynnin kehityksen seuraaminen ja tavoitteisiin pääsyn edistäminen
 • Aktiivinen oman vastuualueen kehityksen, kuten tuotetarpeiden, ongelma-/ratkaisutilanteiden, koulutustarpeiden sekä kilpailutilanteen seuranta
 • Oman alueen asiakasrakenteissa tapahtuvien muutosten seuranta

Tehtävässä menestymiseksi tarvitset:

 • Innostavaa työskentelyotetta, erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä oma-aloitteisuutta
 • Kykyä suunnitella ja johtaa oman ajankäyttöä
 • Ymmärrystä infektoiden hallinnasta ja ennaltaehkäisystä
 • Matkustusvalmiutta ja B-ajokortin
 • Tehtävään soveltuvan koulutustaustan ja hyvät IT-taidot
 • Sujuvan suomen kielen taidon

Odotamme sinulta innostunutta asennetta ja ammattimaista työskentelyotetta. Eduksi katsomme kliinisen kokemuksen ja kokemuksen terveydenhuollon tuotteiden myyntitehtävistä.

Tarjoamme sinulle vakituisen ja joustavan työn Etelä-Suomen alueella. Sinua odottaa monipuolinen tehtävä asiakasrajapinnassa sekä työssäsi onnistumista tukevat työkaverit. Tarjoamme hyvät työsuhde-edut sekä ympäristön, jossa pääset kehittämään osaamistasi ja ammattitaitoasi. Varmistamme korkeatasoisen perehdytyksen ja tuen tehtävän haltuunottoon.

Jätäthän hakemuksesi 10.3.2024 mennessä: https://steripolar.fi/meille-toihin/. Toimithan pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja etenemme rekrytoinnissa sopivan henkilön löydyttyä.

Olemme 100 % suomalaisomisteinen terveysteknologiayritys. Tarjoamme julkiselle ja yksityiselle terveydenhuollolle tuotekehityksen kärjessä olevia, innovatiivisia ja laadukkaita tuotteita sekä uusia hoitomenetelmiä. Meitä ohjaa tavoite paremmasta potilashoidosta ja potilaan nopeammasta paranemisesta. Olemme toimineet jo vuodesta 1985 ja toteutamme joka päivä työssämme Taking care further -arvolupaustamme.

Tutustu lisää liiketoimintaamme ja steripolarilaisiin: www.steripolar.fi

Lue lisää

Avoimet työpaikat