Aluepäällikkö, haavanhoito ja turvotuksen hoito

Ilmoittaja Steripolar Oy

Sijainti Etelä-Suomi

Haku päättyy 31.3.2024

Lisätietoja Jaana Vilén

S-posti jaana.vilen@steripolar.fi

Maailmaa voi katsoa monesta näkökulmasta. Joku mittaa arvoa euroissa, toinen titteleissä. Meillä Steripolarissa on elämään ihan erilainen vinkkeli. Olemme jo vuodesta 1985 alkaen ymmärtäneet terveyden edistämistä, teknologiaa ja yhteiskuntaa rohkeasti eri tavalla kuin moni muu. Tavanomaista laajemmin. Syvemmin. Inhimillisemmin. Sillä tiedostamme, että kuka tahansa meistä saattaa milloin tahansa olla potilas.

Haluamme, että terveyden edistämisen ketjussa kukaan ei jää yksin. Ei ammattilainen, asiakas tai päättäjä. Heitä jokaista varten on valmiina steripolarilainen ratkaisunlöytäjä, asiansa tunteva ihminen terveysteknologian kärjessä.

Oletko sinä seuraava ratkaisunlöytäjä? Etsimme nyt kasvavaan joukkoomme HUS-alueelle

ALUEPÄÄLLIKKÖÄ HAAVANHOIDON JA TURVOTUKSEN HOIDON TIIMIIN

Haemme henkilöä, jolla on vahva halu kehittää haavanhoitoa parempien hoitotuloksien saavuttamiseksi. Henkilöltä odotamme kattavaa osaamista haavanhoidosta ennestään ja intoa myyntityöhön. Aikaisempi myyntikokemus ei ole välttämätön, mutta nähdään etuna. Tässä työssä vastaat itse oman työsi suunnittelusta ja toteutuksesta yhteisesti sovittuja toimintamenettelyjä noudattaen.

Aluepäällikkönä huolehdit sinulle nimettyjen tuotteiden ja osaamisalueiden myynnistä ja esittelystä oman alueesi asiakkaille vuosittain laaditun budjetin ja toimintasuunnitelman mukaisesti. Noudatat työssäsi Steripolarin missiota, visiota, strategiaa ja arvoja.

Aluepäällikön työviikko koostuu asiakaskäynneistä, koulutustilaisuuksien järjestämisestä, näyttelyistä sekä olemalla mukana itse hoitotoimenpiteissä. Työ edellyttää matkustusvalmiutta ja tyypillisesti matkapäiviä kertyy oman vastuualueen sisällä noin 15 päivää kuukaudessa. Osa matkapäivistä vaatii yöpymistä. Työtä tehdään tiiviissä yhteistyössä tiimin tuotevastuullisten ja muiden aluepäälliköiden kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Myyntiasennetta ja proaktiivista otetta työntekemiseen
  • Hyvää esiintymiskykyä
  • Vahvaa kliinistä osaamista erityyppisten haavojen hoitamisesta
  • Tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • Matkustusvalmiutta ja voimassa olevaa ajokorttia
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa ja vähintään tyydyttävää englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle vakituisen ja joustavan työn Etelä-Suomen alueella. Sinua odottaa monipuolinen tehtävä asiakasrajapinnassa sekä työssäsi onnistumista tukevat työkaverit. Tarjoamme hyvät työsuhde-edut sekä ympäristön, jossa pääset kehittämään osaamistasi ja ammattitaitoasi. Varmistamme korkeatasoisen perehdytyksen ja tuen tehtävän haltuunottoon.

Jätäthän hakemuksesi 31.3.2024 mennessä. Toimithan pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja etenemme rekrytoinnissa sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävään liittyen antaa tuoteryhmäpäällikkö Jaana Vilén (040 634 1932). Jaanan tavoitat parhaiten sähköpostitse tai puhelimitse 19.3. ja 21.3. klo 14–15 välisenä aikana.

Olemme 100 % suomalaisomisteinen terveysteknologiayritys. Tarjoamme julkiselle ja yksityiselle terveydenhuollolle tuotekehityksen kärjessä olevia, innovatiivisia ja laadukkaita tuotteita sekä uusia hoitomenetelmiä. Meitä ohjaa tavoite paremmasta potilashoidosta ja potilaan nopeammasta paranemisesta. Olemme toimineet jo vuodesta 1985 ja toteutamme joka päivä työssämme Taking care further -arvolupaustamme.

Tutustu lisää liiketoimintaamme ja steripolarilaisiin: www.steripolar.fi

Lue lisää

Avoimet työpaikat