Aluepäällikkö

Ilmoittaja B. Braun Medical Oy

Sijainti Helsinki / Turku

Haku päättyy 8.4.2024

Lisätietoja Mira Stenholm

S-posti mira.stenholm@accountor.fi

YOUR TIME TO GROW

Olet tärkeä osa tulevaisuuttamme. Toivottavasti myös me olemme osa tulevaisuuttasi! Me B. Braunilla suojelemme ja edistämme ihmisten terveyttä ympäri maailman. Tämä on myös myyntitoimintojemme visio. Tunnistat mahdollisuudet, käyt rakentavaa keskustelua, tunnet myynnin tunnusluvut ja tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa. Siksi haluaisimme kehittää liiketoimintaamme kanssasi pitkäjänteisesti. Näin toimimalla edistämme yrittäjähenkeä, rohkeutta, oikeudenmukaisuutta ja avoimuutta – ja rakennamme pitkäaikaisia asiakassuhteita. Tätä on Sharing Expertise.

Haemme nyt positiivista ja energistä

ALUEPÄÄLLIKKÖÄ

Aesculap-tiimiin Etelä- ja Länsi-Suomen alueelle. Aluepäällikkönä vastaat erityisesti HUS- ja Varsinais-Suomen hyvinvointialueista. Aesculap-tiimi keskittyy kirurgisten tuotteiden ja palveluiden tarjoamiseen erikoissairaanhoidossa, erityisesti leikkaussalien ja välinehuollon ympäristöissä. Tuoteryhmämme SGM (Surgical Asset Management) sisältää instrumenttien lisäksi kontainer-sterilointijärjestelmät. Aesculap on merkittävä ja johtava instrumenttien valmistaja, joka tunnetaan sairaalamaailmassa. Instrumenttisarjamme on uudistumassa, ja tarjoamme myös instrumenttien hallintaan ja huoltoon liittyviä palveluita.

Tehtävässäsi tarjoat palveluita ja ratkaisuja asiakkaillemme osana myyntitiimiämme. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme kustannustehokkaita, kestäviä ja ympäristöystävällisiä ratkaisuja. Asiakaskuntaamme kuuluvat kirurgit, osastonhoitajat, leikkaussalihoitajat, välinehuoltajat, hankinta-asiantuntijat ja sairaalan hallinto.

Tehtävässä menestymiseen tarvitset:

 • Hyviä neuvottelutaitoja ja kykyä kommunikoida sujuvasti
 • Yrittäjähenkistä myyntiasennetta
 • Valmiutta liikkuvaa työhön, ja matkustamiseen
 • Tuntemusta terveydenhuollon prosesseista
 • Valmiutta omaksua digitaalisia sovelluksia ja halukkuutta
  opastaa niitä
 • Vähintään soveltuvaa AMK-tutkintoa
 • Suomen ja englannin kielen hallintaa; ruotsin kielen taito on
  eduksi.

Tarjoamme sinulle itsenäisen, haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän kansainvälisen yrityksen korkealuokkaisten ja tunnettujen tuotteiden parissa. Saat pitkän ja perusteellisen perehdytyksen tehtävään, vahvan kollegatuen sekä kilpailukykyisen palkan etuineen.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Aesculap:n liiketoimintajohtaja Virva Patomo, puh. 050 060 8513, ke 3.4. klo 13–15, sekä Accountor:n senior rekrytointikonsultti Mira Stenholm, puh. 040 588 2406, varmimmin tavoitettavissa ti 26.3. ja pe 5.4. klo 10–11. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta viimeistään ma 8.4.2024.

B. Braun Medical Oy kuuluu saksalaiseen B. Braun -konserniin, joka on maailman johtavia terveydenhuoltoalan yrityksiä. Suomalainen B. Braun Medical Oy on yksi konsernin vanhimpia tytäryrityksiä. B. Braunilla työskentelee Suomessa yhteensä 52 henkilöä.

Lue lisää

Avoimet työpaikat