Aluemyyntipäällikkö

Ilmoittaja B. Braun Medical Oy

Sijainti Helsinki

Haku päättyy 27.2.2022

Lisätietoja Petra Kaitonen

S-posti petra.kaitonen@nordic.fi

Aluemyyntipäällikkö

Aluepäällikön tehtävään kuuluu tuotteiden portfolion tuotestrategia-, myynti- ja markkinointisuunnittelu sekä toteutuksen seuranta. Tarjousten laatiminen yhteistyössä tarjoustiimin ja Division Managerin kanssa.

Kehität aktiivisesti asiakassuhteita edistäen monipuolisesti myyntitoimintaa alueellasi. Osallistut myös erilaisiin valtakunnallisiin ja asiakaskohtaisiin tilaisuuksiin sekä asiakasmatkoille. B. Braun Medicalilla tehdään dynaamisessa tiimissä tiivistä yhteistyötä ja toivomme sinulta innovatiivista ja innostunutta otetta yrityksen toiminnan kehittämiseen.

Odotamme sinulta kokemusta ja näyttöjä myyntityöstä sekä asiakassuhteiden hoidosta. Toiveena on myös urologisen tuoteportfolion tuntemus, mutta siihen meillä on mahdollisuus perehdyttää sinut. Odotamme että sinulla on valmiudet hybrdimyyntityöhön; osaat olla vaikuttava ja luonteva niin lähi- kuin etätapaamisissa eikä digitaalisuus ole sinulle vierasta tai pelottavaa.

Koulutustaustasi voi olla niin kaupallinen kuin terveydenhoidollinenkin. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja luot vaivatta suhteet asiakaskuntaasi. Toiminta kansainvälisessä organisaatiossa edellyttää sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa. Nautit liikkuvasta ja kentällä tehtävästä työstä, ja se sopii elämäntilanteeseesi.

Sinut tullaan perehdyttämään B. Braun –konsernin toimintatapaan sekä tuotteisiin ja saat myytäväksesi kansainvälisen yrityksen korkealuokkaiset tuotteet. Mikäli olet kaltaisemme helposti lähestyttävä ja mutkattoman mukava työkaveri, saatat hyvinkin olla etsimämme aluemyyntipäällikkö! Työn aloitus tulee olemaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lue lisää

Avoimet työpaikat